A képen a célban a gyerekekkel. Erdey Mercedes elkötelezettségét jelzi, hogy futófelsőjén ott virít a Biocom hálózat neve…

Egyre több hír érkezik arról, hogy a trend megfordul: nem a Kárpát-medence importál, hanem mi közvetítünk értéket a tengerentúlra – olyannyira, hogy már kézbesítik is a Biocom hálózat termékeit az USA-ba. Ezt megelőzve, egy szoros, a hatalmas távolság ellenére sem lazuló barátság következményeként volt már, aki teljesítette a hálózatvezetői szint minimális elvárását, a 4000 pontot. Erdey Mercedes tehát az első, aki „odaát”, HV lett, a romániai Nagyváradon élő Hermann Judit csapatában. S hogy még kacifántosabb legyen: a miskolci központú Sinka-, illetve Komporday-ág vezetése is sokat segített a helyzetek megoldásában, akár hajnali webkonferencián való részvétellel, ahol így három ország hálózatépítői, fogyasztói szólaltak meg, egy nyelven. Az alábbiakban, e valóban (hálózat)történelmi cselekvéssorozat leírása következik a szponzor és szponzoráltja szemével, számos tapasztalattal. Gratulálunk!

HERMANN JUDIT, ARANY HÁLÓZATVEZETŐ, SZPONZOR (NAGYVÁRAD, ROMÁNIA): EGY RÉGI BARÁTSÁG GYÜMÖLCSE A SIKER, A FELSŐ VEZETÉS TÁMOGATÁSÁVAL

Mercedes régi jó barátnőm, amerikai éveink alatt egy ideig együtt dolgoztunk, majd a barátság az én hazatérésem után is megmaradt. Biocomos pályafutásom alatt Mercedes többször megkeresett, hogy őt is érdeklik a termékek, amiket én adok a gyerekeimnek, s tudtuk, hogy nehéz lesz megoldani a hozzájuk szállítást, de bátran bevállaltuk. Szeptember hónapban (2016) ő és anyuka-barátnői egyenesen 4500 ponttal csatlakoztak a rendszerhez, s ezt követően is tartották a rendelések sorozatát, annak ellenére, hogy tényleg nagyon sok megoldandó feladatba ütköztünk a postázás kapcsán.

Hosszútávfutóként is jobban teljesített a Reg-Enor kúra hatására...

Hosszútávfutóként is jobban teljesített a Reg-Enor kúra hatására…

A 2016-os Év Hálózatépítője segít
Szponzorom, Ujvári Zsuzsanna hihetetlen segítséget nyújtott, bevállalta a csomagok postázását, a pénzek áramoltatását Amerika és Magyarország között, ezzel hidalva át a fő nehézségeket. Zsuzsi nélkül ez nem sikerülhetett volna!

Hajnali szponzorálás a neten
Ugyanakkor a távolság miatti képzések hiányát a csapatunk együtt oldotta meg, az időeltolódás miatt Magyarországon hajnali 5 órakor ülünk gép elé Sinka Tímea és Gyula ágvezetőnkkel, Ujvári Zsuzsanna szponzorommal és jómagam, hogy legalább webkonferenciás támogatást nyújtsunk az ottani érdeklődőknek. Mercedes csodálatos termék- és egészségtudatos életmód-bemutatókat szervez az amerikai ismerősöknek, és ezt mi minden erőnkkel próbáljuk támogatni, mert a kitartása, bizalma, hűsége a Biocom cég felé valóban példaértékű.

Úttörőmunka, köszönettel
Hihetetlenül büszke vagyok rá és a felső vezetőimnek is mély hálával tartozom, hogy felmérve a lehetőségeket, támogatnak minket rögös utunkon!

ERDEY MERCEDES, HÁLÓZATVEZETŐ (KALIFORNIA, USA): A TAPASZTALATOK KEDVEZŐEK, DE AZ IGAZI SIKER MÉG A JÖVŐ ZENÉJE
Erdey Mercedes Diana vagyok, Amerikában, Kalifornia államban élek férjemmel és két gyerekemmel (3.5 éves Donovan és 2 éves Sabrina). A Biocomba barátnőm, Hermann Judit révén kerültem be. Már régóta olvasgatom írásait és mindig inspirált a boldog, harmonikus családi életük és természetesen a három, egészségtől kicsattanó gyermek. Én igazából akkor kezdtem el az egészséges életmóddal igazán foglalkozni miután két gyermekem megszületett.

Bár odafigyeltem, de volt min javítani
Előtte se éltem kimondottan egészségtelenül, igyekeztem kerülni a finomított, feldolgozott árukat, viszont ugye én is többnyire növényi olajakon éltem, sok tejterméket fogyasztottam és hát, az édességeknek nehezen tudtam ellenállni,,. Szóval, volt azért min alakítani! A másik, amire egyáltalán nem figyeltem oda Biocom előtti életemben, a vitaminok, táplálék-kiegészítők szedése. Szerencsére egész eddigi életemben jó egészségnek örvendtem, viszont a két terhesség után az energiahiány, a hangulatingadozások és depresszióra való hajlam nyilvánvaló volt. A második terhességem után 200 font (90 kg) felett voltam és bár a súly nagy részét sikerült leadnom, azért az utolsó 10-15 kilóhoz segítségre volt szükségem.

Minden kezdet nehéz… és még a folytatás is
Szóval már egy jó ideje érdeklődéssel olvasgattam a cikkeket, terméktapasztalatokat, de mivel én Amerikában élek, nem is merült fel a lehetőség, hogy ide is tudnék rendelni. Megpróbáltam inkább az itteni megfelelőjüket megtalálni, több-kevesebb sikerrel. Aztán egyik beszélgetésünk alkalmával Judit említette, hogy nem is olyan lehetetlen ez a dolog. Így belevágtunk… A kezdeti nagy lelkesedésünk után sajnos nem mondhatom, hogy minden simán beindult volna, így még azért nem vallom magam teljes jogosultságú hálózatvezetőnek. A rendelések egyelőre nem mennek simán, így csak közelebbi barátoknak, ismerősöknek merem ajánlani, mert másoknak túl komplikált lenne a rendszer.

Tudom, ez még nem igazi hálózatvezetőség
Itt ugye a képzések is hiányoznak, sőt, rengeteg időt fektettem abba, hogy angol nyelvű anyagokat állítsak össze, terméktapasztalatokat fordítsak saját kis csoportunknak és próbáljam az itteniek érdeklődését felkelteni. Így ahol majd remélhetőleg értékes lenne az én tapasztalatom, hogyan kell nekifogni egy teljesen új területen, mik a buktatók, mire kell odafigyelni és igen, reméljük arról is tudok majd egyszer szólni, hogyan lettünk sikeresek… De ez még a jövő zenéje…

Ami még saját tapasztalatomat illeti, be tudok számolni a gyerekekkel kapcsolatos termékekről, a tisztítókúráról és a Reg-Enorról.

Results2

Tisztítókúra – a Reg-Enor felvezetése, sikerrel
Több más tisztítókúrát próbáltam már a Biocomos előtt, és nekem egyik sem vált be. Általában puffasztottak, hasfájdalmakat okoztak és nem „hajtottak meg” egyáltalán. Így kicsit kételkedve, de reménykedően futottam neki a 10 napos kúrának, mert már annyi minden jót hallottam róla. És mivel tudtam, hogy a 11. napon bele szeretnék vágni a Reg-Enorba is, így gondoltam, már a tisztítókúra alatt igyekszem átállni teljes regenoros „diétára” is. Hát, kellett pár nap, hogy belerázódjak, főleg a reggeli rutinba. És az igazat megvallva, nem is tartottam be olyan jól a diétás „szigorításokat”. Viszont így is nagyon kedvező eredménye lett: az általános közérzetem jelentősen javult, felszabadultabbnak, könnyebbnek éreztem magam, több energiám volt és a 10 nap alatt kb. 3 kg-ot is sikerült leadni. Azt is meg kell még jegyezni, hogy minden nap tornázni jártam, vagy a gyerkőcökkel rohangáltam és sose volt túl kellemetlen, nem okozott gondot a napi teendőim ellátásában. Inkább még könnyebbé is tette azokat, mert több energiám volt és jobban tudtam koncentrálni, kreatívabb ötletekkel előre haladni. Kép csatolva…

Intestinal_results

Reg-Enor: még nagyobb siker!
Az ezt követő Reg-Enor diétába nagy lendülettel vetettem magam bele. Szeptember végén kezdtem, most az első 2 hónapos tapasztalatokról szeretnék beszámolni. Az étkezésben a legnagyobb változást nekem a cukros dolgok és a tejtermékek feladása jelentette. Na meg átállni növényi olajokról állati zsiradékra. Egész életemben iszonyú édességkedvelő voltam és nem tudtam volna megállni az étkezés utáni édességet, vagy egy szelet sötét csokit naponta. Ez változott meg a legnagyobb mértékben. Most már szinte egyáltalán nem kívánom! Összességében még 5 kg-ot sikerült leadnom, de a változás különösen a has tájékon vehető észre (kép csatolva). Sokkal több energiám van, mint előtte és hangulatom nem ingadozó. Jobban oda tudok figyelni a dolgokra és napközben több mindent elvégzek. A stresszt is sokkal jobban elviselem és nincsenek álmatlan éjszakáim, reggel kipihenten ébredek. Ezen kívül a sportolásban is megmutatkozott a pozitív változás, nemrég futottam egy félmaratoni távot és 2 óra 23 percről 2:07-re javult az eredményem. A következő, remélem 2 óra alatt lesz… A Reg-Enor mellé még rendszeresen szedem az Immun Supreme, Coral Calcium és a Krill Olaj készítményeket.

Grapefruit_results

A gyermekek is kedvelik a készítményeket
Amit a gyerekeknél történt pozitív változásokról elmondhatok… Ők rendszeresen kapják az MSM-C és Flavonoid Komplex italkeveréket és a Vitamin D-K rágható vitamint. Mindhárom terméket iszonyatosan imádják, és úgy kérik reggelenként! Emellé a fiam szedi a Krill kapszulát is (meg néha a Reg-Enorba is belekóstol, mert tetszik neki, hogy én szedem). Eddig sem voltak nagyon betegesek, de most ezek segítségével igen ritkán kell problémát kezelnünk.

Szuper Grape
Viszont a  Grapefruit cseppről szeretnék még külön írni, mert az egy igen szuper termék és igen széleskörű az alkalmazása, már rengetegszer bevált! Amire mi használtuk:

  1. Fiam valami hányós vírust hozott haza, és délutánra lebetegedett. Nyomás az ágy, még vízbe kevertem 10-15 csepp grapefruitot, azt megitta, másnap reggelre teljesen jól volt… Ugyanez anyucinak is, mikor engem is elkapott, csak naponta többször és nálam is 1 napos lefolyása volt. (Nem állítom, hogy ez „csak” a terméknek köszönhető, de biztosan segíthetett.)
  2. Pelenka alá kicsípett popsira, gyorsan „elmulasztotta”.
  3. A gyerekeknél az arcukon jelentkező piros kiütéseknél is jótékony lehetett. (kép csatolva)
  4. Feldörzsölt térdekre is nagyon bevált.
  5. Forró sütővel jól megégettem az egyik kezem, gyorsan bekentem a Grape-cseppel, nem hólyagosodott fel és másnapra már alig látszott…
  6. Orrfolyásra, orrspréhez is tettem pár cseppet – és így együtt segített az orrduguláson.
Családi fotó: a férje, Dave kezében Donnie, az övében pedig Sabrina

Családi fotó: a férje, Dave kezében Donnie, az övében pedig Sabrina

Erdey Mercedes, aki teljesítette a HV szint pontelőírásait - Amerikában!

Erdey Mercedes, aki teljesítette a HV szint pontelőírásait – Amerikában!

Minden adott egy erőteljes Biocom bemutatóhoz. A kép az USA-ban készült, s bár nem hallani, egy webkonferencia segítségével a hazai szponzorok is bekapcsolódtak...

Minden adott egy erőteljes Biocom bemutatóhoz. A kép az USA-ban készült, s bár nem hallani, egy webkonferencia segítségével a hazai szponzorok is bekapcsolódtak…

Előző cikkA Grépfrút szponzorálta be Tóbiás Erikát – bővülő csapatú hálózatvezető a Komporday-ágról, Máramarosból
Következő cikkJuci mégsem butaságot talált! – Boross Tamást gyermekköhögés indította el a HV szint felé, félévnyi “késlekedéssel”