Több, mint félezer lelkes, erdélyi munkatárs lájkolta a Biocom romániai kolozsvári, tavaszi nagyrendezvényét

Teltház, pontosság, nyitottság, lelkesedés, remek hangulat ­– ezek jellemezték a Biocom romániai tavaszi nagyrendezvényét. A most már szokott helyen, a kolozsvári ötcsillagos Grand Hotel Italiában tartott országos találkozó nagyterme most is zsúfolásig telt, és az infrastruktúra sajátosságai, valamint a távolságok miatt sokan az éjjeli (és nem hajnali…) kelést-indulást is bevállalták, hogy ott legyenek a meghatározó eseményen. A visszajelzések alapján jól tették, mert tartalmas, egyben motiváló, két nyelven (magyarul és románul) hallgatható programról indultak haza az újabb sikerek felé.

Teltház a kolozsvári Grand Hotel Italia nézőterén

Borbáth Edith: A nemzetközi trenddel tartunk

A szokásos koreográfia szerint az új érdeklődők (a terem jelentős részét ők töltötték meg) és a vezetők köszöntésével indult, köztük többeket nevesítve a Romániában jelentős Péter-ág (a Lőrincz-, Ferenczy-, és Vass-ág részeként), valamint Hermann-ág (a Kónya- és Sinka-ág részeként) kiemelkedően és tartósan eredményes HV-i közül. A bevezetőt Borbáth Edith, a Biocom International Romania ügyvezetője tartotta, aki kiemelte a biztos céges háttér fontosságát, valamint számokkal is alátámasztotta a tényt, hogy a romániai teljesítmény illeszkedik a Biocom nemzetközi trendjéhez, azaz fejlődő pályán van.

Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, a csúcsvezetést képviselve a H2GO új, hidrogénes vizet előállító mobil berendezését is bemutatta

Lőrincz János: A legtökéletesebb pillanatban vagyunk

A programadó prezentáció Lőrincz János nevéhez fűződik. A Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója ezúttal a csúcsvezetést is képviselte, így az egy héttel korábban, a budapesti nagyrendezvényen elhangzott információkat is részletezte a hallgatóságnak a termékekről és az új lehetőségekről. A céges hírek mellett azonban János mondanivalójának lényege a lehető legjobb hír volt: ez a legtökéletesebb pillanat csatlakozni a hálózathoz és élni az eséllyel! Saját példáját is bemutatva láttatta a fejlődés lehetőségét, hiszen a Péter-ág teljes csapata is az ő alsó vonalához tartozik, mely egy, az első sorokban ülő maroknyi, elkötelezett munkatársból indult ki szűk másfél évtizeddel ezelőtt, ma pedig már ők is az aktív részei egy közel 600 milliós piacon prosperáló üzletnek.

Szabó Sigfrid hazatért: a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója Erdélyben született

Szabó Sigfrid: A kúra után is tartsd az étrendet!

Jánost követve egy élő legenda érkezett a színpadra: a Biocom Top-terméke, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója. Szabó Sigfrid egyébként hazatért, hiszen a 75 évesen is ragyogó egészségnek örvendő természetgyógyász-reflexológus Erdélyben született és nőtt fel. Az alkotó beszélt a kúra során alkalmazandó étrendről, s arról is, érdemes ezt a szemléletet a „diéta” után is tartani. Például azt, hogy, mint régen, továbbra is zsírral főzünk… Természetesen óriási sikert aratott Szabó Sigfrid, aki a szünetben is szívesen válaszolt a tagság speciális kérdéseire.

Hiteles terméktapasztalatok

A feltaláló szavait megerősítve néhány munkatárs is a színpadra érkezett, hogy a nagy nyilvánossággal is megossza terméktapasztalatát (részben képekkel illusztrálva), melyek többsége a Reg-Enor kúra kapcsán hangzott el. Köszönet nekik a kiállásért, egyben segítségért, amit azoknak nyújtottak, akik még csak most kerülnek közelebb az egészségüket is nagyban segítő lehetőséghez…

Kovács Emőke – A Reg-Enor kúrával fogyott 14 kilót (Csíkszentkirály, Péter-ág).

Szentmiklósi Brigitta – Tavalyi nyári versenygyőztes, a Reg-Enor kúra nála is hatékony volt. Most babát vár, pedig az elsőt nem volt könnyű összehozni… (Bors, Hermann-ág).

Rákóczi Betti – A kétgyermekes anyukának a Reg-Enor kúra mentálisan is sokat segített, ma már Társult Hálózatvezető (Szatmárnémeti, Hermann-ág).

Török Anita – Búcsút intett a nőgyógyászati problémáinak a teljes életmódváltás segítségével… (Bihar megye, Hermann-ág).

Tóth György – Július végén kezdte el a kúrát, akkor 190 kg volt. Dagadtak a lábai, vérkeringési problémái voltak és elmondása szerint folyton álmos volt és aludt volna. A szponzora „dorgálása” azt váltotta ki belőle, hogy éppen nyaralás közben, a tengeren kezdte el igazán betartani a kúrát. A 10 napos béltisztító kúra még inkább beindította a folyamatokat. 7 hónap alatt -35 kg, jobb közérzet – ­­és mindezt úgy érte el, hogy közben nem éhezett.

Kiss Ani – Gyógyszerész, kisgyermek édesanyja és saját gyógyszertár mellett rájött, hogy a Biocomból is van megoldás, és ezt egyre többeknek mondja el (Nagyvárad, Péter-ág).

Szalma Timea – Gyógyítóként arról mesélt, hogyan lehet a Biocom termékpalettájával egészség adni az egész családnak (Nagyvárad, Hermann-ág)

Többen is megosztották terméktapasztalataikat

Vass Oszkár: Légy a saját életed igazgatója!

Az első rész zárásaként a Péter-ág szponzorai, a több, mint félmillió pontértékes nemzetközi hálózatot vezető házaspár, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna érkeztek a színpadra. Vass Oszkár arra biztatott mindenkit, hogy legyen a saját életének a vállalkozója, igazgatója, hiszen a Biocommal szépen be tudja rendezni az életét. Szerinte a siker legfőbb kulcsa a hozzáállás, nem a termék- vagy marketingismeret, bár természetesen az is szükséges hozzá. Egyben megfogalmazta, a 100%-os termékhasználat mellett teljes mellszélességgel legyünk a képzések „felhasználói” is…

Vass Oszkár Gyémánt Hálózatvezető, a Péter-ágat szponzoráló házaspárt képviselve szólt a nagy lehetőségről

Vass Szombatfalvi Zsuzsa: Te vagy a csapatod szíve!

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna főként az újak számára üzente, hogy az élet ajándék, és csak rajtuk múlik, hogy mit kezdenek vele. Azt mondta: a sikerhez négy dolog kell a Biocomban: Te, a célod, a miérted és a kitartásod. S miközben jelezte, hogy mindenki, aki szervezőként elindul, a csapatának a szíve, azt sugallta, hogy erre pont ez a legalkalmasabb pillanat…

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna egyszerre volt tanító, és ragyogóan motiváló

Új hálózatvezetők

A második rész az elmúlt fél esztendőben hálózatvezetői szintre minősült munkatársak köszöntéséről szólt, akik átvették az oklevelüket (és, ha már huzamosabb ideje minősülnek, a kitűzőjüket) a Biocom csúcsvezetésének és a romániai partnercégnek a képviselőitől: Lőrincz Jánostól, Kónya Györgytől, Borbáth Edithtől és Ferenczy Lászlótól. Az alábbiakban a szponzoraik, felsőbb vezetőik által írt felépítő mondatokat tesszük közzé róluk. Aki ott volt a rendezvényen, nyilatkozni is hallhatta őket.

A romániai Péter- és Hermann-ágak új hálózatvezetői az oklevelekkel és kitűzőkkel, valamint a Biocom partnercégeinek gratuláló vezetőségével

Baikó Ágnes (Nagyvárad), szponzor: Zatykó Róbert-Hermann Judit – Hermann-ág

Ágica az az ember, aki számára a Biocom igazi „sorsbeteljesedésként” van jelen az életében, hisz már az egyetemi disszertációját is az mlm-ből és konkrétabban az Ökonetről írta, Ferenczy Laci mentorálásával. Az elmélet tehát a legjobbaktól származott. Jópár évvel ez után nyúlt végül hozzá a termékekhez, mikor édesanyaként a gyermekeit szerette volna gyengéd gyógymódokra átállítani. Ez már Hermann Judit által jött létre, aki maga is 3 gyermekes anyuka, így hiteles példát látott benne Ági. Óvatosan nyílt meg a rendszer használata előtt, de egyetlen döntés javára billentette a mérleget: felmondott tanári, pszichológus állásából és az addig 1 évig őrizgetett 5-ös szintjét 2 hónap alatt vezetőire váltotta. Tökéletes vezetővé vált, aki pszichológusi és managementes végzettséggel tudja támogatni a csapata minden tagját.

Bausche Melinda (Bors) – szponzora Doboli Rubinka, Péter-ág

Melinda egy kétgyermekes családanya, aki nagyon rövid idő alatt azonosult a Biocom szemléletével. Mosolygós személyiségével tud az emberek nyelvén beszélni, az emberek akarnak hozzá tartozni, valósággal vonzza őket. Megértette a képzések lényegét, tudja motiválni és inspirálni csapatát, és ami a legfontosabb, hogy élvezi, amit csinál. Gratulálok a HV szint eléréséhez! Büszke vagyok rá és kívánom, hogy álmait valóra váltsa! – írja hálózatvezetője, Doboli Rubinka.

Benedek Attila (Marosvásárhely), szponzor HV Kakucs Gizella, Kakucs Sándor Ezüst HV, Csibi-ág

Benedek Attila állategészségügyi technikus. Tavaly áprilisban találkozott „véletlenül”, 20 év után Kakucs Sándorral, egy közös ismerősnél. Újabb találkozások következtek, állapotfelmérés is. Most már a két család ült össze. Elkezdtek képzésekre járni. Jöttek a munkatársi megbeszélések, a konyhaasztalnál. És íme, az eredmény! Rebeka, Attila „életének sója” (felesége) és Noémi, a lányuk, teljes lényükkel támogatták a családfőt. Megszerették a termékeket. Teljes szívünkből köszönjük bizalmatokat, elfogadásotokat, taníthatóságotokat, nagyszerűségeteket és határtalan munkabírásotokat! Köszönjük, hogy csapatunkat gazdagítjátok és barátaitoknak fogadtatok! Kedves Attila! Kívánjuk, hogy megállíthatatlan légy, a Biocom pedig eszköz legyen a kezedben, amellyel megvalósítod álmaidat! Büszkék vagyunk rátok! – szeretettel, Kakucs Gizike és Sándor.

Burszán Anna (Székelykeresztúr), szponzora Rákosi Gyöngyi, Péter Mária csapata, Péter-ág

Székelykeresztúron élő kétgyerekes családanya, munkatárs, barát, akit tudatos gondolkodása, kitartása, határozottsága jutatta el a vezetői szintre. Megmutatta, hogy akinek van célja és kitartóan, elkötelezetten teszi napi szinten a feladatait, annak eredménye is van! Szívből gratulálok neki és további sok siker kívánok! – írja szponzora, Rákosi Gyöngyi.

Csóka Gabriella(Nagyvárad), szponzor Boross Ildikó-Boross Tamás, Hermann-ág

Csóka Gabi neve egyet jelent az önzetlenséggel, a feltétel nélküli segítőkészséggel. Az ő története is úgy kezdődött, mint nagyon sokaké, itt a Biocomban: soha életében nem szeretett volna hálózatot építeni, sőt regisztrálni sem… Ő csak a Reg-Enort akarta és semmi mást… Végül – jó néhány hónap után -, a kedvezményes vásárlás miatt döntött a regisztráció mellett és milyen jól tette… Hiszen megismerte és megszerette a Reg-Enor mellett a többi terméket is, jól érezte magát és ezt nem tartotta titokban. Kedvességével, szeretetével villámgyorsan vonzotta maga köré az embereket, csodálatos csapatot épített és büszkén vállalja hovatartozását, így egyértelmű, hogy nem fog megállni a hálózatvezetői szinten – írja szponzora, Boross Ildikó, a Boross nemzetség női képviselője.

Gherghel Elena Irina Râșnov (Rozsnyó), szponzora: Ercse Laura, Gligor csapat, Turóczi-ág

Gherghel Irina este o persoană foarte deschisă pentru lucruri noi, aşa a ajuns şi la ea afacerea Biocom. Din prima clipă a început să folosească produsele şi informaţiile primite de la sponzori şi datorită acestori experienţe a început să contruiască afacerea. Este conştientă de faptul că dezvoltarea cunoştinţelor poate ajuta la dezvoltarea afacerii şi a oamenilor. Participă la multe întâlniri despre afacere şi organizează şi ea deasemena. Lucrează foarte eficient, cu mare precizitate şi are o grijă deosebită de oamenii şi relaţiile din jurul său. De aceea, a devenit o conducătoare de exemplu, un mentor şi un sponsor de valoare pentru echipa sa. Felicitări! – spune sponsorul Ercse Laura.

Kerekes András (Székelyudvarhely), szponzora Kerekes Éva, Részegh csapat, Péter-ág

Kerekes András Székelyudvarhelyen él és párját támogatva már 14 éve lelkes kitartó, segítőkész, barátságos Biocomos. Először csak csendes társként, majd a képzések a Biocomos csapat és a szponzori biztatás hatására megérezte, hogy ő is többre képes. Döntött és céltudatossága, szorgalma meghozta a vezetői szintet. Vannak céljai, tudja, miért dolgozik. Szponzora (aki a felesége) támogatásával építi Biocomos üzletét. Emberszeretetével, türelmével, alázatosságával és tanulási vágyával példát mutat munkatársainak. Büszke vagyok rá! Még nagyon sok örömteli élményt és sok sikert kívánok neki – írja szponzora (felesége), Kerekes Éva.

Miclea Timea (Felvinc), HV: Lázár Emőke, Madaras Gyöngyike csapata, Csibi-ág

Miclea Tímea a Nagyenyedhez közeli Felvincen él és építi nagy sikerrel hálózatát. Férjének nagyon komoly egészségügyi gondjai és fiának egészségét megőrizni vágyó szeretete vezették a Biocomhoz, és itt találta meg a megoldást is, a Reg-Enort. A „mellékhatás” a Miclea családban a bolt- és patikacsere volt, Timi életében pedig egy csodálatos lelki-szellemi átalakulás. A döntéstől hozott kevesebb, mint egy év alatt hálózatvezető lett 2018. decemberében, és 2019. februárjában már el is ismerte első hálózatvezetőjét. Hálás vagyok neki, hogy csapatom alapembere, megbízható, pontos, céltudatos, kitartó vezetőm és barátom! Drága Timi, köszönöm, hogy megismerhettelek és kívánom, hogy nagyon sok olyan vezetőd legyen, mint Te nekem! A 3L jegyében, azaz lazán, lendületesen és lelkesen végezd továbbra is ember-és hálózatépítő munkádat! – írja Lázár Emőke Ezüst hálózatvezető.

Dr. Veronica Mitescu (Bucureşti), szponzor: Kakucs Sándor és Gizella, Csibi-ág

Doamna Profesor Doctor Veronica Mitescu este dascălul nostru de suflet alături de domnul Profesor Doctor Emanuel Tatomir. Din prima clipă ne-au cucerit prin modestia, simplitatea și excelența lor.  În prima zi de curs, într-o pauză scurtă de 5 minute am întrebat-o pe d-na Profesor Doctor dacă dorește să se înregistreze în echipa noastră. Răspunsul a fost simplu, prompt și afirmativ. Vă mulțumim pentru deschiderea pe care ați avut-o atunci, când v-am recomandat prima oară Cartea sănătății, pentru reacția Dvs.și a domnului Profesor Doctor după testarea primelor produse Biocom. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați sprijinit la prezentarea produselor Biocom la Congresul Internațional de Medicină Alternativă și Complementară, și nu numai.  Q-vitalul, complexul de alge Immun Supreme, SCD Herbal, Microbiom Pro, Vitamina D3 cu K2, Calciul Coral, Extractul de sâmbure de grapefruit sunt doar unele dintre produsele consumate și recomandate de dvs. atât colegilor, cât și pacienților. Vă mulțumim că și prin intermediul cărții dvs. ”Terapia nutrițională în bolile cerebrale și autoimune” ne-ați învățat că ”cel mai important, în sens negativ, nu este ceea ce mâncăm, ci ce anume nu mâncăm. Acele minerale și vitamine pe care nu le consumăm, deoarece avem o alimentație prea săracă, de cele mai multe ori procesată și monotonă, duc la carențe si ne transformă într-un teren propice pentru afecțiuni foarte grave, ca: bolile cerebrale și bolile autoimune”. Vă mulțumim că ne acceptați, că ne îmbogățiți echipa! Suntem binecuvântați să vă avem în viețile noastre! Cu stimă și cu foarte mult drag, Gizella și Sándor Kakucs.

Molnár Ildikó (Székelyudvarhely), szponzora Pálfy Rózália, Kerekes Éva, Részegh Magdolna csapata, Péter-ág

Ildikó főállású Biocomos, aki elkötelezte magát a hálózatépítés mellett. Már decemberben megcsinálták párjával együtt a 6-os szintet. Kitartó, céltudatos, segítőkész, határozott, másolható HV. Sikere a segítőkészségében rejlik, ezért nagyon szeretik a munkatársai. Mindenki ilyen vezetőről álmodik! Szívből örülök, hogy a vezetők sorába lépett és tudom, hogy még sokkal többre képes. Gratulál neki szponzora, Pálfy Rozália.

Plesea Elena Râșnov (Rozsnyó), szponzora Gherghel Elena Irina, Ercse Laura csapata, Turóczi-ág

Elena este o persoană receptivă la noutăți și provocări , de aceea a fost de la început dispusă de o colaborare, după ce a cunoscut produsele Biocom și le-a testat. Este permanent dornică să acumuleze cât mai multe cunoștințe despre produse și a devenit preocupată de dezvoltarea ei pentru a fi un conducător exemplu. Colaborează foarte bine cu echipa ei și asta se oglindește în rezultatele obținute și calificarea ei ca și conducător de rețea. O felicit pentru rezultatele obținute și îi doresc activitate îndelungată și rezultate pe măsură! – scrie Gherghel Irina.

Sallai Judit(Szék), szponzor: Joó Erzsébet – Hermann-ág

Nagyon hamar megtalálták a közös hangot szponzorával, aki először kissé félénken mesélt neki a Biocom lehetőségeiről. Kis idő után mégis megtört a jég és a tiszteletes asszonyból nagyon hamar Jutka „pajtás” lett, majd igazi, mély barátság szövődött közöttük. A civil életben tanítónőként is dolgozó Jutka, céltudatosságának és taníthatóságának köszönhetően ő maga is hamar “tanítóvá” vált a Biocomos rendezvényeken, ahol még egyetlen igazolatlan hiányzása sincs. Miután családja egészségügyi problémáit rendbe rakta és lefogyasztotta a környezetét, egyre többen keresték meg őt, segítségét kérve. Az önzetlen segítségnyújtása pedig pár hónap alatt a HV szintre repítette. Hálás vagyok a körülményeknek, amelyek összehoztak minket – írja szponzora, Joó Erzsébet.

Seres Hajnal (Felvinc), szponzora Miclea Timea, Lázár Emőke, Madaras csapat, Csibi-ág

Seres Hajnal 2018 áprilisában regisztrált a Biocomba, és 10 hónap alatt, 2019 februárjában már hálózatvezető lett. A család és az irodai munkája mellett, 100%-os, elégedett termékfelhasználóként nagyon hamar döntött: szabadságot és pénzt szeretne. Így a biztos cél ismeretében férjével, Zoltánnal együtt, a „legfelsőbb polcra” helyezték a Biocomot, elkötelezetten, lelkesen és kitartóan továbbadták a (leginkább regenoros és víztisztítós) tapasztalataikat. Sikerük titka a magabiztosság, személyes példamutatás és hitelesség. Kedves Hajni, kívánok további sok sikert hálózatépítői munkádban – írja Miclea Tímea hálózatvezető.

Vass Adina (Csíkszereda), szponzora Péter Ágnes és Csaba, Péter-ág

Vass Adina Csíkszeredában él, aki céltudatos vezető – 2 gyermek édesanyja, s a munkahely mellett lelkesen, kitartóan végzi a Biocomos munkáját. Nagy öröme telik a csapatépítésben és ennek a nagyszerű lehetőségnek a továbbításában. Rendszeres munkával építi az egyre bővülő, lendületesen fejlődő csapatát. Legfőbb célja segíteni az embereket abban, hogy megtalálják és megvalósítsák álmaikat. A Biocom számukra és családja számára már életforma. Férjével, Szilárddal együtt csinálják az üzletet, elkötelezetten, szenvedéllyel építik csapatukat. Kitartása és céltudatossága hozta meg a hálózatépítésben az eredményt. A képzés számára létfontosságú és örömmel adja át a Biocom hírét magyarul vagy akár románul. Öröm vele dolgozni és büszkék vagyunk rá, hogy a csapatunk vezetői közé tartozik. Barátsága ajándék számunkra. Sok sikert kívánunk és egyre jobban fejlődő csapatot – írja Péter Ágnes és Csaba.

Dr. Pollák Éva hitelesen osztott tanácsokat a termékeinkből kiindulva a megelőzés jegyében az egészségmegőrzés témakörében

Dr. Pollák Éva: Életmódváltás az egészségért

A vezetői elismerések és interjúk után egy több szempontból is hiteles személyiség érkezett a színpadra, magyarországi vendégelőadóként. Dr. Pollák Éva azon túl ugyanis, hogy gyermek gasztroenterológusként dolgozik évtizedek óta, a Czentlaki-ág hálózatvezetőjeként a Biocom termékeket is behatóan ismeri, sőt, sikerrel használja. A doktornő fő üzenete ez volt: életmódváltás az egészségért, azaz alapvetően a megelőzésre koncentráljunk a gyógyítás helyett. Ehhez számos, életkorra is lebontott termékcsomagot is ajánlott, miközben hangsúlyozta a bélrendszer támogatásának fontosságát.

Simon Emőke tavaly ősszel állt ezen a színpadon HV-ként, most már előadást tartott

Sikersztorik a példaadás jegyében

Majd négy olyan hálózatépítő következett, akikkel könnyű volt azonosulni a résztvevőknek. Mert van, akinek az tűnik elérhetőnek, hogy néhány hónap alatt hálózatvezetővé lehet válni, s van, akit az motivált, hogy a Biocom akár évtizedekre is adhat életutat és hátteret. Aki lemaradt a minielőadásokról, keresse a lehetőséget egy későbbi képzésen Csíkszeredában vagy Nagyváradon…

Simon Emőke – Nála is, mint sokaknál, a termékből fejlődött ki az üzlet: októberben volt először a színpadon hálózatvezetőként, mostanra duplázott s rengeteg munkatársa van. Sokat fogyott a Reg-Enor kúrával és a három hónapos kihívást is teljesítette. (Nagyvárad, Hermann-ág)

Bajkó Hajnal – Friss versenygyőztes és Társult HV. Októberben először volt képzésen és most tízen vannak itt a csapatából. (Csíkszereda, Péter-ág)

Részegh Magdolna – Ezüst Hálózatvezetőként 56.000 pontértékes csapatot vezet. Ő is közel másfél évtizede megahtározó példa a csapatban, fejlődésben és másolodásban példaértékű a Biocomos élete. (Csíkszereda, Péter-ág)

Plesea Elena – Új, átlagon felüli HV, aki dinamikusan fejlődik és lelkes, ami a román nyelven előadott gondolataiból is sugárzott. (Rozsnyó, Turóczi-ág)

Bajkó Hajnal fél esztendeje volt először életében ilyen képzésen, most már tízen vannak vele és Társult HV

Részegh Magdolna évtizedes tapasztalattal a háta mögött tudatta a hallhatósággal: a Biocom jó döntés!

Nyelvi akadályok nincsenek: Plesea Elena románul tartotta beszámolóját

Hermann Judit, a Kónya-ág romániai ágának Arany Hálózatvezetője perzselt, mint mindig

Hermann Judit: Te mit választasz?

Hermann Judit megkoronázta a sikersztorikat, hiszen ő maga is az, egyre bővülő, jóval 118.000 pont felett járó csapatával együtt. A most már Hermann-ág nagyváradi ágvezetője azt mondta, jelenleg közel 3000 család életére tudtak pozitív hatással lenni, ami az egyik legnagyobb értékmérője a munkájuknak. Így feltette a kérdést a közönség új tagjainak, hogy a vásárlást vagy a szervezést, azaz a közösségépítést választják? Utóbbihoz még szükséges az alázat, a hajlandóság a változásra tanulásra, cselekvésre, valamint egy jó szponzor és a tiszta a szándék. Ezekkel bárki Arany Hálózatvezetővé válhat, mint ő…

Elismerések, előadások

A harmadik felvonásban három új Ezüst Hálózatvezető előadással egybekötött elismerése váltakozott három jelentős, programadó prezentációval. Az új ezüstöknél a szponzoriak, felsőbb vezetőik róluk írt sorait közöljük

Boross Tamás nagyváradi Ezüst HV-nak gratulál a szint eléréséhez Kónya György, Borbáth Edith, Lőrincz János és Ferenczy László társaságában

Új Ezüst HV: Boross Tamás

Boross Tamás(Nagyvárad), szponzor: Hermann Judit, Hermann-ág

Hermann Jucinak, a szponzornak, az az egyetlen „szerencséje”, hogy Tamásékkal családi barátok voltak, mikor a Biocom bekúszott a Juciék életébe. Természetesen meg is említette nekik egy ilyen családi összeröffenésen, de Tamásnak annyi maradt a fejében, régi mlm-es tapasztalataira alapozva, hogy majd ő jó barátként meg fogja vigasztalni Jucit, mikor elbukja új hobbiját. Hát, nem így történt, mert Tamás 1 évnyi óvó baráti szemei látták, hogy egyre jobban „fut a szekér” és a gyerekek sem betegeskednek már egyáltalán, így belevágott. Tamás az az ember, aki szponzorával ellentétben a facebook világát nem veszi igénybe hálózatépítés terén, így igazán önálló munkába fogott a Juci csapatban – viszont ebből kifolyólag az egyik legnagyobb tanítóvá vált a lányok számára saját módszerével, ami a gyűléseken is megmutatkozik, hisz ő képviseli a racionalitást a rózsaszín felhőkben szálldosó háziasszonyok között. Csapata egy végtelenül stabil csapat s az élő munkának köszönhetően minden egyes munkatárshoz szoros személyes kapcsolat fűzi az ezüst házaspárt, Ildit és Tamást.

Boross Tamás (Hermann-ág) már oklevéllel elismert Ezüst Hálózatvezetőként tartja cselekvésre késztető előadását

Kónya György Ezüst Hálózatigazgató közérthetően fogalmazta meg a Biocom, mint lehetőség előnyeit

Kónya György: Szervezd magadnak a pénzt hozó forgalmat!

Kónya György, a nagyváradi központú Hermann-ág felső szponzora, egyben a csúcsvezetést is képviselve saját életébe engedett bepillantást előadásában, amikor azt mondta: évtizedekkel korábban, vállalkozóként majdnem lemaradt a saját életéről… Az új érdeklődők számára jelezte, a változáshoz fontos a felismerés, a megértés. Sokaknak újat mondott azzal, hogy hogy a Biocom nem csupán termékek összessége, hanem egy életmód, amivel megőrizhetjük vagy visszaállíthatjuk az egészségünket. Sőt, egy rendszer, amivel hely(é)re állíthatjuk az életünket. Mégpedig egy olyan gazdasági rendszer, amivel csatornát építünk a termékeknek az eljutáshoz. S ami „miattad” történik, az a Te hasznod, így a feladat: megszervezni magadnak akkora forgalmat, ami annyi pénzt hoz, amennyit akarsz…

Kakucs Gizike a vezetőség jelenlévő tagjainak elismerő pillantásai közepette örvend az Ezüst HV szintnek

Új Ezüst HV: Kakucs Gizella

Kakucs Gizella (Marosvásárhely), szponzor Kakucs Sándor Ezüst HV, Csibi-ág

Kakucs Gizike életmódtanácsadó és biorezonanciás terapeuta, életem párja több, mint 30 éve. A 2018-as év a sikerek sorozatát hozta életünkbe: elindultál a tavaszi versenyen, felkerültél a győztesek hajójára, majd év végére két munkatársat emeltél hálózatvezetői szintre. Büszke vagyok rád és nagyon hálás vagyok, hogy együtt dolgozhatunk a hálózatépítésben! Céltudatosság, kitartás, nyíltság, folyamatos tanulás és tanítás, szervezés és odaadás, profi munka jellemzi tevékenységed. Döntéseidnek köszönhetően a siker útjára léptél. Ennél sokkal több van benned, kérlek, adj esélyt a dolgoknak, hogy megtörténjenek, adj lehetőséget a sikernek, hogy bekövetkezzék! Áldásom Rád és a munkádra! Köszönöm! – írja szponzora, hálózatvezetője, férje Kakucs Sándor Ezüst HV.

Kakucs Gizike (Péter-ág) egy interjú keretében osztotta meg a sikerhez vezető út tapasztalatait

Ferenczy László a termékekről szólva, mint a Biocom-bestseller, az Egészségkönyv szerzője…

Ferenczy László: A jövőd most kezdődik!

Ferenczy László, az Erdélyben meghatározó Péter-ág felsőbb szponzora elsőként, mint a Biocom-bestseller, az által készített Egészségkönyv szerzője csillogtatta erényeit. Gyakorló természetgyógyászként azt is mondta: az egészségmegőrzés alapjai a méregtelenítés, a vitálanyagok pótlása, a mikrobiom helyreállítása. S miközben ehhez mind javasolt termékeket is, a Reg-Enorral kapcsolatos széleskörű kutatásainak eredményeit is közreadta – a tudományos állítások mind erősíthetik a teljes életmódváltásba a kúrába vetett hitet… Mint Arany Hálózatigazgató, életépítő tréner pedig elsöprő lendületű és motiváló résszel zárta a mondandóját, amit nehéz lenne pár sorban összefoglalni. Talán az útba indító üzenet visszaad valamit ebből: a jövőd most kezdődik, a döntés hatalma a Tiéd!

…mint ösztönző, elgondolkodtató életépítő-tréner…

575 …és végső soron a Péter-ág felsőbb ágvezetőjeként egy elismert, Erdélyben különösen is népszerű Arany Hálózatigazgató, akinek felállva köszönték meg az előadását…

Új Ezüst HV: Lázár Emőke

Lázár Emőke (Nagyenyed), szponzor: Madaras Gyöngyike, Csibi-ág

Lázár Emőke a nagyenyedi csapat vezetője. Nagyszerű személyiség, csodálatos vezető, hálás vagyok, hogy kinyitotta a szívét és megérezte, hogy ez a tevékenység is lehet hivatás, mint annak idején, amikor a pedagógusi pályát választotta. Egyetlen különbség, hogy felnőtteket tanít arra, hogyan találják meg a természetes egészségüket, hogyan találják meg azt a közösséget, ahol egymás elfogadása, támogatása, az egyéniségek kibontakozása a legfőbb cél. Emőkében nagy erő van, igazi vezető, csodálatos csapattal, ahol mindenki külön nagyszerű és értékes. A csapata is érzi ezt az erőt, hatalmas lendülettel, céltudatosan haladnak előre. Tudom, hogy nagy és erős céljai vannak, ehhez kívánok sok jó embert a csapatába, akik hasonló célokkal, értékrenddel és gondolkodással bírnak, sok jó érzést és sok jó élményt. Hálával és szeretettel gratulálok! Nagyon büszke vagyok rád és a csapatodra – írja Madaras Gyöngyike, Arany Hálózatvezető.

Lázár Emőke (Péter-ág) megérdemelten vette át az Ezüst Hálózatvezetőknek járó díszes oklevelet

Lázár Emőke is sok magot vetett el, mire elérte az Ezüst HV szintet…

Péter Csaba: Építsük fel egymásnak a Biocomot!

A tavaszi, erdélyi nagyrendezvény méltó zárása volt a Biocom romániai üzletrészének alapjait megteremtő, pont 15 évvel ezelőtt indult Péter-házaspár, Ágnes és Csaba előadása. Az Ezüst Hálózatigazgató páros férfitagja, Csaba számokkal is érzékeltette a hatásuk nagyságrendjét: 2019. februárjában 10.000 regisztrált tag, köztük 700 200 pontos volt a csapatukban, akiket 70 hálózatvezető menedzselt, s a 356.000 összpontérték mellett még többet mond az, hogy 261.261 RON került jutalékként a tagság számláira… Csaba felidézte, hogy annak idején egy budapesti Startképzés volt, ahol megfordult az üzlet irányában Ágival a gondolkodásuk. Egyben kiemelte: nem az a nagy ehetőség, hogy felfedezzük a Biocomot, hanem, hogy felépítsük egymásnak…

A nap méltó zárása volt az Erdélyben időrendben elsőként is meghatározó Péter-ág vezetésének közös előadása. Itt már mikrofon nélkül fogadják a feléjük áradó szeretetet Péter Ágnes és Csaba.

Péter Ági: Tágítsd a látókörödet, emeld fel a fejedet!

Péter Ági azt mondta, az üzleti siker számára úgy fordítható le, hogy egyre több, az egészségükkel és pénzügyeikkel elégedett ember van a csapatukban. Az elmúlt másfél évtizedük lényege szerinte az is, hogy hasznára vannak a világnak, ami érthető, hiszen az életet irányító elvekkel azonos a tanítás ebben az üzletben. Mindenkinek azt javasolta, hogy tágítsák a látókörüket, emeljék fel a tekintetüket, hogy messzire lássanak minden szempontból! A hálózatépítés sikerkulcsai Ági szerint, hogy mindenki ugyanazt csinálja, miközben jól érzi magát. Így nem kell mást tenni, mint megfelelő gondolkodásmód mellett rendszeresen cselekedni, s ez majd vonzza az embereket…

Mi mást tehetnénk ehhez hozzá, mint, amit ők is megfogalmaztak: menjünk Biocom hírével!

Előző cikkEgészség Est Zilahon Melegné Liszkai Katalinnal!
Következő cikkFejlődés Romániában is – Az erdélyi, kolozsvári rendezvényen félezer Biocom hálózatépítő ünnepelte a sikereket egy tartalmas napon