Teljes lett az exkluzív, Collagen Beauty & Fit kozmetikai termékcsalád!

Fontos-e a bőrünk tisztítása a sok környezeti szennyeződés miatt? A mai világban nagyon is aktuális kérdésre a Biocom segítő válasza (az egyértelmű igen mellett): az agyagmaszk!
A Collagen Beauty & Fit exkluzív kozmetikai termékcsalád negyedik darabja tisztít, táplál, hidratál és nyugtatja a bőrt, emellett akár radírként is használható, ha egy kis extra hámlasztásra van szükség. Az újabb csúcstermék, különösen másik három társa, a nappali krém (mely nem csak szemkörnyékápoló), az éjszakai krém és az arclemosó együttes használatával igazi kényeztetést jelent a bőrnek, a szépség és feszesség jegyében. Ne feledjük, a Jászai-díjas Gregor Bernadett sem titkolja, hogy ezt a kollagénes termékcsaládot használja…

Tisztítanunk kell a környezeti ártalmak miatt

Sokan figyelnek már arra, hogy a rengeteg, elkerülhetetlen környezeti ártalom miatt rendszeresen tisztítsák bőrüket. Többen használnak valamilyen radírt, viszont mélyen a pórusokban is rengeteg méreganyag, nehézfém tud felgyűlni, ami természetesen a környezetszennyeződésből adódik, ezért egy különleges összetételű készítmény született a Biocom tagság számára, hogy az igényeknek megfeleljen – tájékoztat a termékfejlesztő-beszállító, a cég régi, megbízható, különlegességeket alkotó partnere, Jakab István.

Kétféle agyaggal

Ebben a speciális maszkban kétféle agyag is megtalálható. Az egyik a vörös agyag, melynek nagyon nagy megkötő kapacitása van. Rengeteg ásványi anyag található benne: kalcium, magnézium, szilícium, s miközben „magába nyeli” a szennyeződést, mélyen tisztítja a pórusokat. A másik a kaolin, ami gyakorlatilag a fehér agyag. Ez sokkal finomabb és a bőrhöz kíméletesebb, tehát az érzékeny bőrűek is használhatják a terméket. Ezen kívül nagyon jó mattító hatása is van a bőrre, valamint ebben is rengeteg szilícium található.

Tápláló anyagok segítenek

Ahhoz, hogy ez a maszk tényleg hatásosan tudjon működni, különböző tápláló anyagokat is adtak hozzá, hogy ne szárítsa ki még az érzékenyebb bőrt sem. Van benne egy hólyagmoszat kivonat, ami szinte egy felületi filmet hoz létre és ezáltal puhítja és kondícionálja a bőrt. Használták még hozzá a bisabololt, ami a kamillának az olajos kivonata és elismerten jó gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatása van. S természetesen kollagén is van benne, ami a hidratáltságért felel. Ez a termék gyakorlatilag egy radírmaszk is, ami azt jelenti, hogy ebben a nagyon jól kenhető krémes maszkban van speciális őrlemény is. Amikor az ember azt érzi, hogy a bőrének extra hámlasztásra van szüksége, radírként is tudja alkalmazni.

Jótékony hatású összetevők

Nézzük át újra részletesen, mi minden segíti a kíméletes tisztítást.

  • A soluble kollagén egy hatásos vízmegkötő, hidratáló anyag. Táplálja az érett bőrt, nagy vízmegkötő kapacitásának köszönhetően a bőr sima és rugalmas tapintású lesz.
  • A finom szemcséjű vörös agyag kiváló az arcbőr ápolására. Segíti a szennyeződések eltávolítását kiemelkedő abszorbeáló hatásának köszönhetően. Minden bőrtípusra alkalmazható.
  • A kaolin szintén ismeretes jó tisztító hatásáról, miközben gyengéd a bőrhöz.
  • A hólyagmoszat kivonata bőrpuhító, bőrkondicionáló, vízmegkötő hatású összetevő, mely növeli a bőr komfortérzetét.
  • Az avokádó olaj vitaminokban gazdag, a bőrbe könnyen felszívódó olaj, hidratálja és puhítja a bőrt.
  • A jojoba olajat rendkívül könnyen befogadja a bőr és erősíti annak természetes védőrétegét. Kiváló hidratáló és bőrpuhító komponens, szabályozza a faggyúmirigyek működését, ezáltal a száraz, és a zsíros-, vízhiányos bőr is egyaránt kedveli.
  • Az olívamag-őrlemény lehetővé teszi, hogy mint bőrradírt használjuk a terméket, ha szükségesnek érezzük.

Használjuk mellé a többit is!

A használati utasítás nem különleges: fel kell vinni a krémet az arcra, nyakra és dekoltázsra vastag rétegben, kerülve a száj- és szemkörnyéki területeket. Enyhe masszírozás után hagyjuk hatni 10-15 percig, majd mossuk le langyos vízzel vagy radírozás és után öblítsük le. Emlékeztetőül: a Collagen Beauty & Fit termékcsaládnak van arclemosója is… S mindenképpen ajánljuk ezek mellé a Collagen Beauty & Fit Arckontúr javító és szemkörnyékápoló krém (ezt nevezzük „nappalinak”) és a Collagen Beauty & Fit éjszakai krém rendszeres használatát. És ne felejtkezzünk el a citromos limonádés ízvilágú, C-vitaminnal dúsított italporról (Collagen Plus), valamint az emellett kovaföldet és MSM-et is tartalmazó kapszuláról (Collagen Capsule), mert tudjuk, hogy a testünk „ragasztóanyagának” számító kollagént belülről nagyon fontos pótolni…

Már rendelhető

Az árlistában Kollagén Maszk megnevezéssel találjuk meg a terméket, amelyet „agyagmaszkként” emlegetünk, erre utal a dobozon található, a nemzetközi jelleg miatti angol megnevezés is (Clay Mask).
A biocom-international.ro oldalról pedig máris rendelhető ez az exkluzív termék, mely a hálózatépítést is nagyban segítheti, hiszen közel 38 pontot ér. Illetve, a bőrünknek ettől sokkal többet…

Jó egészséget, sikereket a használatához!

 

 

Előző cikkKarbantartási munkálatok az online térben!
Következő cikkSokoldalú, komplex étrend-kiegészítővel gazdagodott a Biocom: itt a Vita-Reg+