Tisztelt Biocom Tagok!

A hónapzárásokat követően, az első munkanap jellemzően a feldolgozás jegyében telik. A mostani helyzet különleges: egy technikai kérdés megoldása miatt némileg tovább tart az átmeneti „üzemszünet”. Az információ mennyiségének növekedése miatt szükségessé vált a rendelési felületeink hátterét biztosító szerverek átköltöztetése. Ezért mától, azaz csütörtöktől, várhatóan szombat délutánig nem lesznek elérhetőek a webshopok, így a rendelés és a regisztráció sem lehetséges. Nem kell tehát megijedni, ha egyáltalán nem jönnek be az oldalak, hiszen ez nem meghibásodást mutat, hanem egy tervezett, a jövő szempontjából hasznos fejlesztés elkerülhetetlen része.

Tisztelettel kérjük mindenkitől a megértést és a türelmet. A „várhatóan” meghatározás pedig azt takarja, hogy az előzetes számítások szerint szombat délutánra befejeződik a folyamat, de ez lehet valamivel korábban és később is. Utána viszont minden újra nyitva, még erősebb háttérrel.

Ennek szellemében kívánunk sikeres, eredményes októbert jó egészségben, mely hagyományosan erős üzleti hónap a hálózatban.

Üdvözlettel,
a Biocom csapat