Újabb lehetőség az egészséges szépséghez: a vadonatúj kollagén italpor rostokkal, aminosavakkal dúsítva érkezik a Biocomba!

Mangó ízű, kollagént, aminosavakat, rostot, hialuronsavat és emésztő enzimeket tartalmazó, sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer, édesítőszerekkel. Ez a hivatalos leírása az új, Kollagén+Rost+Amino Italpor terméknek, ami persze jóval nagyobb célcsoportnak ajánlott. A szépség minden frontján támogatja ugyanis a szervezetet ez a speciális készítmény! Így kiváló kiegészítője kúrázóknak, diétázóknak, karcsúsodási programban részt vevőknek, s mindazoknak, akik az egészség, szépség, rugalmasság jegyében élnek, és támogatni kívánják az emésztésüket. Lássuk, mindebben milyen szerepet játszanak a gazdag, különleges összetevők!

Kollagén, hialuronsav, fehérje
A kollagén fontosságáról már nem szükséges részletesen szólni a Biocom tagságnak, hiszen bőséges és kedvező tapasztalatokat szerezhettek vele az elmúlt évben. Röviden: a kollagén a szervezet számos területén előfordul, amiből adagonként 6 grammot tartalmaz a termék. A kollagén négy típusa szerves alkotója a bőrnek, inaknak, érrendszernek, kötőszövetnek, valamint a porcoknak, szöveteknek, továbbá a sejtmembrán alapját képezik, és hozzájárulnak a haj egészségéhez. A kollagén és a hialuronsav (mely szintén a készítmény egyik alkotója) a bőr, köröm, haj egészségéhez és szépségéhez járul hozzá. A kollagén rugalmasságot ad a bőrnek, és a természetes egészség szépségéhez tesz hozzá a haj és köröm esetében. A hialuronsav pedig segít, hogy a bőr ne csak feszes és rugalmas legyen, hanem telt is az elbővülő végeredményért… Az italpor fehérjét is tartalmaz, mely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához.

A legfontosabb aminosavakkal
Az aminosavak is szerepet töltenek be a megfelelő testalkat elérésében. A legfontosabb négy aminosavat tartalmazza a termék:

  • L-Glutamint, ami az izmok 60%-át építi fel a 22 aminosavból,
  • BCAA aminosavat (Isoleucin, Leucine, Valine) – ezek az úgynevezett elágazó láncú aminosavak, melyek elsőként használódnak el az izomból, izommunka során. Így ezt kell a leggyorsabban pótolni.

Ha valaki diétázik és alakot formál, akkor nagyon sokszor a tömeget nemcsak a zsírból, hanem izomból is elveszti. Ilyenkor a kevesebb izom kevesebb kalóriát éget el, így lassulni fog a fogyás, illetve a szövetek is tónustalanabbak, „löttyedtebbek” lesznek, ezt akadályozhatja meg a megfelelő aminosav-bevitel.

Emésztést javító rostkombináció
Mindehhez társul a termék magas rosttartalma, amely tovább kövezi az utat a kívánt állapothoz. A szemrevaló test, mint lehetséges cél mellett nem elhanyagolható a rostok pozitív hatása az emésztésre, amely különösen jól jöhet egy diéta idején, mely meg tudja viselni az emésztőrendszert. Rostból négy fajtát tartalmaz:

  • inulint,
  • bambuszrostot,
  • narancsrostot
  • zabrostot.

Ez a rostkombináció javítja az emésztést, pozitívan befolyásolja a bél PH-ját, segíti a zsírok lebontását.

Segítő emésztőenzimek
A termék tartalmaz még emésztőenzimeket is, a Biocom fogyasztók számára is jól ismert papaint és bromelaint, Utóbbit ananászból nyerik ki és sikeresen alkalmazzák az emésztés elősegítésére, ez a képessége különösen hasznos lehet nagy mennyiségű fehérje fogyasztása esetén. A papayában található papain enzim ugyancsak fehérjebontó, mely segít a különféle húsokat és egyéb, fehérjetartalmú ételeinket megemészteni, nem károsítva közben a szervezet saját „élő” fehérjéit.

Kellemes frissítő, mangó ízzel
Mivel a gazdag termék por formátumú, így fogyasztása egyszerű. Kifejezetten frissítő, gyümölcsös ital készíthető belőle, amit egyéb, a Biocom paletta részét alkotó italporokkal is lehet vegyíteni az extra hatás és íz kedvéért – bár a mangó alapzamat is kifejezetten kellemes. Még egy érv az italpor kiszerelés mellett: adagonként több, mint 10 gramm hasznos összetevőt tartalmaz, ugyanehhez 17 kapszulát kellene bevenni a tiszta hatóanyagok beviteléhez… Nincs más teendő, mint feloldani 15 grammot 250 ml vízben, meginni lefekvés előtt, majd hagyni, hogy kifejtse kedvező hatásait. Illetve egy mégis van: ellátogatni a biocom-international.ro oldalra és megrendelni, kedvező áron.

Jó egészséget hozzá!

 

Előző cikkNagyszerű eredmények Erdélyben: 600.000 pont fölé nőtt a Péter-ág, óriási rekordként, 45 új vezetővel!
Következő cikkVírusok és baktériumok ellen: CPC-spray a Biocomban, a mindennapos szájhigiénia részeként!