Inspiráló jövőképpel, hittel és cselekvéssel lett Gyémánt HV Madaras Gyöngyike az erdélyi Csibi-ágon

Madaras Gyöngyike vezető munkatársainak egy részével. A képen a jobbján Kis Zita és Nemes Melinda, balján pedig Szász Emese (az egyik nagyobb ág vezetője) és Günther Edit. Mivel távolsági csapata is van, az egyik nagyobb ág, a nagyenyedi Lázár Emőke által vezetett csapat a pandémiás helyzetben csak online kapcsolódhatott be az ünneplésbe

Mi lett volna, ha? Teszi fel magának a kérdést Madaras Gyöngyike. Mármint, ha annak idején nemet mond arra a lehetőségre, ami a kialakult víziójával, az erősödő hitével és a folyamatos cselekvésével ez év januárra Gyémánt Hálózatvezetővé avatta. De tudjuk: a kérdés történelmietlen, s csak azért érdemes néha feltenni, hogy egy számvetés vagy önvizsgálat idején példaként szolgáljon mások számára. Az erdélyi Csibi-ág (fentebb tekintve: a Péter-ág) új gyémántja ugyanis „helyes” választ adott, így a cikknek van egy második, követhető tanításokkal és leszűrt tapasztalatokkal, bátran mondhatjuk, bölcsességekkel teli része is. Igazán élvezetes és motiváló olvasni egy igazgatói lét kapujába érkező üzletasszony sorait, aki a Biocom romániai partnercégének égisze alatt érte el a sikert, a Gyémánt HV Csibi Margitka és Tamás, valamint az Arany Hálózatigazgató Péter Ági és Csaba szponzorálásával, támogatásával. És csapatának közös munkájával, valamint az alábbi soraiból kibontakozó, csodás személyiségével!

A Csibi házaspár egy utazási utalványnal lepte meg gyémánttá válása alkalmából Gyöngyikét

Mi lett volna, ha…?
Olyan sokszor belegondolok abba, hogy mi lenne most, ha nem hiszek és bízok igazán…

Mi lett volna, ha a negatív véleményekre és kritikákra adok, nem pedig a belső megérzéseimre…? Mi lenne, ha 12 évvel ezelőtt elbizonytalanodom, és nem hozok meg egy döntést? Egy olyan döntést, ami mindent megváltoztatott mára!

Csibi Margitka és Madaras Gyöngyike együtt örülnek a sikernek. Két, ragyogó Gyémánt HV, óriási csapattal!

Élményekkel teli életút
Egy olyan életút van mögöttem, ami a Gyémánt Hálózatvezető szintig vezetett. Egy szabad, élményekkel, csodás kapcsolatokkal tele életút, és tudom, hogy itt nincs vége. Ahol megtanultam, hogy a világod olyan, amilyennek alkotod.

És ezért nagyon hálás vagyok a szponzoraimnak, Csibi Margitkának és Csibi Tamásnak, hogy hittek bennem, és mindig bátorítottak. Péter Áginak és Péter Csabának, hogy mindig bíztattak, mellettem álltak. A csapatomnak és minden vezető munkatársamnak:

 • Szász Emese,
 • Lázár Emőke,
 • Horhát Ildikó,
 • Vass Edith,
 • Kis Zita,
 • Günther Edit,
 • Nemes Melinda,
 • Madaras Tímea, akik bíztak bennem és kitartóan, elkötelezetten, céltudatosan együtt haladunk a víziónk, céljaink felé.

Hogy minél több család megtapasztalja ezt a csodát, aminek nap, mint nap a részesei vagyunk. És nem utolsó sorban a családomnak a támogatását. Köszönöm, hogy vagytok!

Gyöngyike a szponzorral és az aktív munkatársak egy részével

Elkötelezettség, kitartás
Ha elkötelezett vagy, ha hajlandó vagy megfizetni az árát a céljaidnak, ha nem állsz meg, amikor nehéz, ha nem torpansz meg, csak azért, mert épp valaki vagy a környezeted nem érti az utadat, ha eldöntöd, hogy soha nem adod fel, akkor bármilyen körülmények is legyenek, bármi is jöjjön, TE bármit el tudsz érni!

Hogy mi kell ehhez a sikerhez?

 1. A VÍZIÓD – ha nem tudod, hogy hová tartasz, elég kicsi az esélye, hogy véletlenül jó helyen kötsz ki, hogy majd a szél arra fúj.

Ki akarsz lenni? Kivé akarsz válni? Mi a TE jövőképed? Hogyan akarsz élni? Egy olyan vízió, ami túlmutat rajtad. Pál Feri Atya szerint „…azok vannak jobban, akik a személyes életcélokat összefüggésbe tudják hozni valami náluk többel”. És mi ezt csináljuk a Biocomos munkánkkal. Mindenkiben van potenciál, van erő – de mi a TE vágyott jövőd?

 1. A HITED – hinni abban, hogy elérem, hogy tudom, hol lesz nehéz, de én megfejlődöm, továbbjutok és elérem.

Hinni magadban, a lehetőségben, a fejlődésben, az útban. És bízni is benne.

 1. A CSELEKVÉS – teszem a dolgom.

Tudom, hová tartok, hiszek magamban, a fejlődésemben és teszem a dolgom. Teszem a dolgom akkor is, ha látszólag nincs eredménye, ha nehéz, ha néha kényelmetlen, ha kihívásokkal van tele, ha azt látom, hogy a körülményeim összeesküdtek ellenem, mert minden csak erősít a fejlődésemben (és ezt a szüleimtől tanultam, amiért nagyon hálás vagyok). A könnyű helyzetekben minimális a fejlődés. Ezért jönnek a nehézségek, és ha jól helytállsz, utána mindig virágzási szakaszok következnek. Ilyen az élet.

A Csibi házaspárral, Margitkával és Tamással, valamint a párjával, aki mindenben támogatja és a háttérből segít neki

Hozzuk ki magunkból a legjobbat!
Én hiszek abban, és sokszor megtapasztalom, hogy értékteremtő munkánkat az ÉLET is segíti. És abban is hiszek, hogy feladatunk van. „A Jó Isten selejtet nem teremt” – mondja Böjte Csaba Atya. Akkor kötelességünk kihozni magunkból a legjobbat! Én megteszem, ami tőlem telik, és az ÉLET rendezi a dolgokat. És mindezért a szemléletmódért, a gondolkodásért nagyon hálás vagyok a Biocomnak, a vezetőimnek, mentoraimnak és a csapatomnak. Tudom, hogy együtt nagyszerű dolgokra vagyunk képesek.

„Kövesd az utat”
„Kihívások, próbák, feladatok. Maga az élet. A mozdulatlanság felőröl, mozogni fárasztó. Elindulsz vagy megrekedsz. A döntés benned születik. A siker ott hever előtted, csak észre kell venned. Kövesd az Utat!” (Havasi Balázs)