Egy igazán aranyos, nyugdíjas nagymama Erdélyből: Kerekes Éva példaértékű aktivitással lett Arany HV a Részegh-ágon

Aranyak az arannyal: Részegh Magdika és János köszönti Kerekes Évát minősülése alkalmából

Céltudatos, elkötelezett motiváló cselekedettel lett Arany HV Kerekes Éva az erdélyi Részegh-ágon. A Magdika és János által mendzselt csapatban egyébként is csupa jó történik: nemrégiben lépték át a 100.000 pontos “álomhatárt”. S ha tágabban nézzük: az összhálózati szinten is kiemelkedően teljesítő erdélyi Péter-ág meghatározó csapatát alkotják, melyet tovább erősít kiváló munkatársuk teljesítménye. Az Arany HV ágvezetők ugyanis most Arany HV munkatársat köszöntenek az alábbi sorokkal, természetesen, ahogy már a Romániában dolgozó vezetőktől megszokhattuk, szívből jövő szeretettel, hálával, odafigyeléssel. Majd Éva is elmeséli, miért érzi a Biocomot gyorsítópályának az álmok megvalósulása felé vezető úton. Mert azok vannak bőven, az életkortól függetlenül…

Ez a pillanat is bekerül a szép emlékek közé: Részegh Magdika elismerése Kerekes Évának

Részegh Magdika és János: Büszkék vagyunk rá, hálásak vagyunk érte
„Szívünk tele van hálával, boldogsággal, örömteli élményekkel, hisz továbbadhattuk azt, amit már mi is megtapasztaltunk. Kerekes Évának, csapatunk gyöngyszemének csodálatos Arany HV vezetőjének, aki példa lehet mindannyiunknak számára. Nyugdíjas, aktív nagymama, sikeres hálózatépítő, akit követnek, szeretnek az emberek. Céltudatosan, elkötelezetten, boldogan éli meg a Biocomos mindennapokat, összehangolva a mindennapi munkával. Kívánjuk, hogy továbbra is áldás kísérje minden napját erőben, egészségben, szeretetben, sikerekben. Büszkék vagyunk Éva nénire és hálásak a sok együtt töltött szép pillanatokért, sikerekért, eredményekért!”

Kerekes Éva Arany HV és csapata

Kerekes Éva: Köszönet és boldogság
Köszönet illeti ágvezetőimet, Részegh Magdikát és Jánost, felsőbb vezetőinket, Péter Ágit és Csabát, akik tudásukkal, tapasztalataik átadásával és biztatásukkal sgitettek ezen az úton. Köszönet a férjemnek, aki az első pillanattól kezdve melettem áll és segít a munkámban. Nagyon boldog vagyok. Kivánom, hogy minél több munkatársam élje át ezt a boldogságérzetet!

Lehetőség, kihívás és gyorsítópálya
A Biocom életforma egy csodálatos lehetőség, kihívás és szép feladat egyben. A legszebb benne a fejlődés lehetősége szellemi, lelki és anyagi téren egyaránt. A Biocom rendszer egy gyorsitópálya az álmaink felé.

Néhány motiváló tanítás

 • Gondolkodj nagyban!
 • Tervezd meg az utat!
 • Hittel, cselekedettel, jó érzésekkel célba érsz, ha hiszed és vágyod, amit akarsz.
 • Az élet célja minden nap találni valamit, ami boldoggá tesz és az, hogy másokat is boldoggá tegyek magam körül.

Vezetői lendület a csapatunkban
A 2020-as év nagy lendületet hozott a csapatunkba és év végére a csapat pontforgalma megduplázodott. A fejlődést az is biztositotta, hogy nagyon sok követő, vezető munkarársam van. Példaértékünek tartják azt, amit csinálok.

Büszke vagyok rájuk és hálás az együttmüködésért:

 • Benedek Mária,
 • Fancsali Julia,
 • Fancsali Emil,
 • Pálfy Rozália,
 • Kerekes András,
 • Józsi Erika,
 • Szabó Ildikó.

A képen Fancsali Emil HV, Kerekes Éva Arany HV, Kerekes András HV, Fancsali Julia HV és Benedek Marika HV

Kerekes Éva és András ezúttal Pálfy Rozália HV és párja, Olasz András táraságában

Fancsali Emil HV, Kerekes Éva Arany HV, Kerekes András HV, Fancsali Julia HV

Józsi Erika HV és Szabó Ildikó HV – mindketten most lettek elismerve

Szabó Ildikó új HV és férje, Szabó Balázs Kereks Éva társaságában

Kerekesék unokáikkal (Ede, Abigél, Dorka, Rebeka) együtt, akik boldogan, vidáman vesznek részt a nagyi Biocomos életében

Idézet, útravalóul
„Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét.” (Konfuciusz)