Rácz Anita élete egyik legszebb napja volt, mikor beülhetett a Biocomos autóba – A Hermann-ág vezetője itt tanult meg másképp élni

Rácz Anita legjobbaknak járó céges serleggel, a nyereményautó mellett

Mi kell történjen ahhoz, hogy valaki azt mondhassa, ez volt életem egyik legszebb napja? Ezt a kérdést teszi fel magának (és kicsit a kedves olvasónak is) Rácz Anita. Az Ezüst Hálózatigazgatóként bőven 300 ezer PÉ felett szárnyaló csapatot menedzselő Hermann Judit vezette, romániai ág egyik sikeres vezetője meg is adja maga számára a választ. Az egyik (mert Rácz Anitának eddig három tartozik ebbe a kategóriába), egészen friss, hiszen néhány napja ülhetett bele a céges-matricás nyereményautóba. A volán mögé – hiszen kiváló teljesítményével érdemelte ki, a TOP 2-be jutva cégszinten! S hogyan jutott el idáig a Partiumban, Székelyhídon élő édesanya, s most már Ezüst Hálózatvezető? Megtanult másképp élni, álmodni, és azokat megvalósítani a Biocom segítségével. Például azt, hogy „hazahozta” kamionsofőr férjét a jutaléka emelkedésével… A rövid, érzelemdús beszámoló után az ágvezető, Hermann Judit is hozzáteszi a magáét. Mindkettő tanulságos!

Élete egyik legboldogabb napja volt, amikor beleülhetett. S nemcsak a Mercedes-érzés miatt…

Esküvő és gyermekszületés a TOP-on
Én eddig háromszor mondtam azt, hogy életem egyik legszebb napja volt. Először az esküvőmön, másodjára akkor, amikor a kisfiam megszületett. A harmadik nap 2021.04.13.-án volt, amikor egy óriási álmom teljesült és megnyertem egy hónapra a Biocomos autót!

Mikor meghallotta az ágvezető Tasnádi házaspár ösztönző történetét, hangosan kimondta a vágyát, ami azóta valósággá vált…

Nyomot hagynak
Miért különlegesek ezek a napok? Talán azért, mert olyan érzéseket váltanak ki belőlünk, amelyek átjárják az egész testünket, a lelkünket is megérintve, olyan nyomot hagynak bennünk, amelyek életünk végéig boldogsággal töltenek el. Amióta a Biocom rendszer tagja vagyok, megtanultam másképp élni, mertem álmodni, elkezdtem elhinni, hogy az álmaink azért vannak, hogy valóra váltsuk őket.

Büszke lehet a kitűzőjére, teljesítményére, amit nagyon köszön mindenkinek


A legmerészebb álom is valóra vált
Ahogyan láttam, hogy kisebb álmaim, vágyaim valóra válnak, mertem egyre nagyobbat álmodni, és rájöttem, hogy ha komolyan teszünk is érte, bármire képesek vagyunk és meg tudjuk valósítani őket. A legmerészebb álmom az volt, hogy hazahozzam a férjemet, ugyanis ő 12 éve kamionsofőr. A kisfiam minden nap sírva kelt fel reggel és feküdt le este, azt mondván: hiányzik az apukám. Ilyenkor azt éreztem, kitépik a szívemet a helyéről… A Biocomnak köszönhetően ez az álom is valóra vált! 1 hónapja itthon van velünk a férjem, mert a Biocomos jutalékommal ki tudtam váltani az ő fizetését. Ez azért nem kis dolog az életünkben.

Rácz Anita már Ezüst HV a Biocomban, a Hermann-ágon

Nektek köszönhető…
Életem harmadik legboldogabb napja nektek köszönhető, mindazoknak, akik bíznak bennem és követnek, akik bizalommal segítségért fordulnak hozzám, akik mernek álmodni és tesznek is érte, hogy az álmai megvalósuljanak, akik elhiszik, hogy létezik egy jobb és boldogabb élet és ezt mindenki megérdemli. Egyszóval köszönöm mindenkinek, aki hisz bennem és támogat!

Megváltozott az életem
Köszönöm a csapatom minden egyes tagjának, ez a ti munkátok gyümölcse, a ti érdemetek, hogy egy hónapig ezzel a csodálatos autóval róhatom a kilométereket. Köszönöm a szponzoromnak, hogy elindított ezen az úton, végig mellettem volt és van, mindenben támogat. Köszönöm a teljes Biocom csapatnak, hogy befogadtak maguk közzé, egyengették az utamat, tanítottak és megmutatták nekem, hogy lehet másképp is élni… Köszönöm a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek, hogy hisznek bennem és támogatnak. Köszönöm a Biocom rendszerének, hogy általa megváltozott az életem.

Te is megnyerheted!
Merjetek álmodni… mert az álmok valóra válnak… jövő hónapban akár te is megnyerheted ezt a csodálatos autót! Van egy út, ami bárki számára járható. Én már elindultam rajta és viszek magammal mindenkit, aki szeretne egy jobb és szabadabb életet.

HERMANN JUDIT: Anita áldozatainak áldása a mostani eredménye
A lélekkel és motivációval teli visszapillantó után az ágvezető a sztori másik részét is kibontja. Így megtudjuk, hogy a sikerben nagy szerepe volt a szponzor türelmének, egy fordulatot hozó képzésnek, s persze a keretet adó Biocomnak. Hermann Judit így fogalmaz:

– A székelyhídi Rácz Anita munkáját (közigazgatás) nem folytathatta a kisfia születése után, a folyamatos megbetegedések miatt, így a Biocomhoz egyszerűen „anyukaként” érkezett. Eleinte csak a termék érdekelte, ezt adta tovább az ismerősi körben laikusként, de mivel kikényszerült egy időre Németországba, kénytelen volt önállóságra „erőltetni” az ismerőseit, akik addig vásárlóként voltak jelen az életében. Szponzora, Simon Emőke (hamarosan ARANY Hálózatvezető a Tóbiás-ágon) türelme irányában határtalan volt, megvárta a megfelelő pillanatot, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tehessen Anitának: vegye komolyan a Biocomot, abból finanszírozza megélhetését, így a gyerkőc mellett tud maradni. Anita elfogadta s nekilátott „biocomozgatni” – de az igazi fordulópont 2020 februárban volt, mikor a Hermann-ág kulcsember-képzőjén Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt vendégelőadók elmesélték, hogy Zsoltit hogyan „hozták haza” a kamionról a Biocom segítségével. Anitának új terve lett: ezt megvalósítani, hogy az ő családja is végre együtt ébredhessen minden reggel, hogy a férje is „lejöhessen” a kamionról! A „munka” új értelmet nyert és tudatosan kezdett tanulni, tanítani, áldozatot hozva minden nap, s az áldozat áldásaként a 2020. februári 4000 pontos 6-os szintről e hónapra Ezüst Hálózatvezetővé minősülte magát, 27.000 csapatponttal, ami folyamatosan és dinamikusan nő. Egy családként örülünk Anita sikereinek s bízunk benne, hogy általa, általunk még rengeteg családot tudunk segíteni egy jobb életminőség megteremtésében!