Csapatbővülés, vezetői szint, pozitív megerősítések, új célok – minden résztvevőnek sokat adott a 2021-es Nyári Hálózatépítő Verseny

Lezárult a hagyományos Nyári Hálózatépítő Verseny. Pontosabban, az első szakasza. Mert azok, akik a májustól júliusig zajló három hónap versenykiírásban előírt feltételeit teljesítették, továbbra is elérhetik az ősz végén kiosztható extra pénzdíjat, ha megfelelnek a leírtaknak. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a tavalyi, pandémiával már érintett helyzet után az idén a hálózatvezetők szerepének kiemelésével átdolgozott szabályzat alapján kik, hogyan és milyen módszerekkel teljesítették a versenyt. Azok vallomásai következnek egy-egy fényképpel, akik visszaküldték válaszaikat. Szeretettel gratulálunk nekik, és további sikeres hónapokat, hosszabb távra tekintve pedig éveket kívánunk a Biocom berkein belül!

Csilla a képen lányával, Petrával látható a 4. szintlépése alkalmával, amikor együtt örülnek a sikerüknek, a virágnak, az elismerő szavaknak és Petra hatalmas változásának, megnőtt önbizalmának.

Antal Csilla: Csapatépítés a lányomért
Erdélyben, Csíkmadarason élek. Csíkmadaras Csíkszeredától északra fekszik és a versenyt a Csíkszeredától délre fekvő Csíkszentimre (gyerekkorom faluja) helységből indítottam el és ott is valósítottam meg. Szponzorom Grenros Mária és mentoráló hálózatvezetőm Váncsa Melinda. Indulásom a versenyben nagyon gyorsan történt, és ma már mondhatom, nem is annyira tudatosan, mint a szívemre és vezetőmre hallgatva. Április 21-én regisztráltam a rendszerbe és a lányom fogyása volt szívem vágya, aki akkor 115 kg volt. A teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra volt a kezdés és lényegében akkor én csak ennyit akartam, de azt nagyon. Mentőhajóként jött a lehetőség és éreztem, hogy őszinte segítséget kapok a felsővonaltól. Innentől hagytam, hogy „vigyen az ár”. Pár hét után regisztrációim lettek és sokasodott a csapatom. Lányom, Petra 27 kg-ot fogyott. A folyamatban Váncsa Melinda hálózatvezetőm segített és az összes felső vezetőmtől segítséget, biztatást és elismerést kaptam. A 3 hónap alatt voltak megpróbáltató időszakok, én viszont kitartottam. Munkamódszereim a személyes hálózatépítés hagyományos módszerei, időpont-egyeztetés, háziinfók, a személyes telefonhívás módszere. Megtanultam nyitni új emberek fele, őszintén tettem és teszem. Élményként éltem meg a munkát és a vezetőm szavaival élve a csapatépítés „munka és laza játék”. Ugyanakkor pozitív élmény volt az új emberek barátsága, a jó terméktapasztalatok, a személyes találkozások szépsége és a megnövekedett jutalékszámla. Terveim a közeljövőben a „munka-játék” folytatása és több száz embernek megmutatni a gyógyulás, a fejlődés és a passzív jövedelem lehetőségeit. Hinni a vezetőimnek, hinni magamnak, tenni a jót, az izgalmasat a céljaim érdekében. Üzenet az újonnan regisztrált tagoknak: Hallgassatok szívetek hangjára és ha kopog a lehetőség, nyissatok ajtót. Megéri. Hálásan köszönöm, Biocom!

Csillag Ilonka: Jó volt látni, hogy segíthetek
Tanítónő vagyok Magyarnemegyén. A szponszorom és egyben hálózatvezetőm, Miklós Magdalena Luminita. Ő ajánlotta fel és győzőtt meg, hogy iratkozzam be a Biocom Nyári Üzletépitő Versenyre. Az elején nem akartam, azt mondtam, hogy én erre képtelen vagyok, de végül beiratkoztam, hogy megpróbálom, nincs vesztenivalóm. Magdi lépésről lépésre vezetett, magyarázott, tanított, buzdított és nem engedte, hogy elkeseredjek vagy visszalépjek. Mindig mondta, hogy bízik bennem, hogy ügyes vagyok, hogy képes vagyok rá. Munkatársit tartottunk, infókat szerveztünk, sok ember megismerte a Biocomot. Online csoportokat is alkottam, egy magyar nyelvű és egy román nyelvű csoportot. Lassan kezdett sikerélményem lenni. Igaz, rengeteg időt és energiát fektettem bele, de ahogy Magdi mondta, ,,valamit, valamiért”. Jó volt látni, hogy segíthetek az embereken, főleg, amikor pozitiv visszajelzést kaptam, akkor úgy éreztem, na… hát  megérte. Pontosan nem is tudom, miért indultam el a Biocom útján, valószinű így kellett történjen, de azt tudom, hogy folytatni akarom. Úgy érzem, köszönettel tartózom Magdinak, de nem csak neki, hanem mindenkinek, aki benne van a Biocom csapatban. Köszönöm!

Gagyi Ani: Jó kihívás volt a bővítésre
Erdélyben, Parajdon lakom. A verseny egy jó kihívásnak ígérkezett a csapatom bővítésére. Hálózatvezetőmmel, Vaszi Emesével dolgoztunk a nyári hónapok alatt. Szuper emberek regisztráltak a verseny ideje alatt, aminek szívből örvendek. Dolgoztunk, ahogy sikerült, kivel online, s volt, akivel személyesen. Az eredmény nem maradt el, egy szuper csapattal lassan vezetővé válok. Sokat tanultam az elmúlt hónapok alatt. Hálásan köszönöm a cégnek a lehetőséget és a vezetőmnek a segítséget!


Harkai Nikoletta: Jó ez az „add tovább mozgalom”
Romániában élek, Szatmárnémetiben. Az én kis történetem 3 hónappal ezelőtt indult, amikor a nővérem, Harkai Csilla – aki a szponzorom és hálózatvezetőm is egyben – megmutatta ezt a lehetőséget. Mint sok mindenki, én is termékekkel kezdtem. Először is az egészségemet akartam rendbe tenni, fogyni szerettem volna. Három hónapja sikerült teljes életmódváltással járó kúra segítségével 19 kilótól megszabadulnom és még folytatom, míg el nem érem a célomat. Nagyon boldog voltam, majd nővérem mesélt a nyári versenyről. Megtetszett az üzleti része is, hogy másoknak is segíthetek ezáltal, hogy megmutatom a Biocomot. Elindultunk a versenyen és nagyon jól össze tudtunk dolgozni a szponzorommal, hiába a 400 km távolság közöttünk. Mindenben segített, hónap elején átbeszéltük a struktúrát és követtük a már jól megtanult mélységépítést, ami a verseny alapja. Pörgős volt mind a 3 hónapunk, nagyon élveztem. A májusi hónapot 1200 ponttal, a júniusit 2600 ponttal, a júliusit 3300 ponttal zártuk. Azért indultam a versenyen, hogy a 12 órás munkahelyemet le tudjam majd váltani egy nyugodtabb, jobb életre, amit a Biocom nyújt. Célom, hogy folytassam tovább a versenyt, hogy hálózatvezető legyek és év végére megnyerjem a 200.000 Ft díjat. Hálásan köszönöm nővéremnek, Harkai Csillának, hogy segített és hogy megmutatta ezt a remek lehetőséget, amit a Biocom nyújt sok ember számára. Ez egy „add tovább mozgalom”, amit én is tovább adok mindenkinek.

Kueres Okolicsány Erna: Fantasztikus csapatba kerültem be
Erdélyben, Nagyszalontán születtem, jelenleg Kolozsváron élek. A regisztrálás és a versenyben való részvétel egy spontán döntés volt, családi barátunk, majd szponzorom, Bitai Tünde rövid versenybemutatása alapján. Amilyen spontán módon indult, körülbelül úgy is zajlott. A jelenlegi világhelyzetben az online munka tűnt a legkézenfekvőbbnek. Kétgyermekes anyukaként nagyobb részben más anyukák felkeresése révén sikerült építgetnem a csapatomat, de természetesen a rokonokkal, közeli ismerősökkel találkozva sem maradt ki a beszélgetésből az egészségesebb, környezettudatosabb életmódra való törekedés és az ehhez használható hatalmas termékpaletta sem. Különösen hálás vagyok azért, hogy Madaras Gyöngyi lett a segítő hálózatvezetőm, nagyon sok pozitív energiát, feltöltést és segítséget kaptam tőle. Nagyon jó érzés volt számomra a csapat légköre, ahova bekerültem; a csapattagok pozitívuma, összetartása nagyon megfogott. Remélem sikerül minél több embernek továbbadni azt, amit itt én is folyamatosan tanulok. Látom a csapatomban is, hogy egyre többen vesznek részt az online előadásokon, érdeklődnek, kérdeznek, nyitottak a cég kínálta lehetőségekre. Azt érzem, hogy nekem itt a helyem, szeretnék fejlődni, hogy minél többet adhassak én is másoknak. Köszönöm a lehetőséget!


A fotón Tamás Brigitta a férjével látható, aki folyamatosan mellette van ebben a munkában is.

Tamás Brigitta: Többre vagyok képes, mint hittem
Gyergyóditróban, Erdélyben élek. 2021 március végén találkoztam a Biocommal, amikor a gyerekeimnek kerestem minőségi termékeket. Szponzorom Köllő Gyöngy, akinek nagyon hálás vagyok, mivel a termékek mellett egyéb lehetőségeket is megmutatott nekem, többek között a Hálózatépítők Nyári Versenyét. Megtetszett a dolog, a munka nagy részét online végeztem. Ez számomra nagyon előnyös volt, mert kisgyerekeim vannak. A meglévő ismerőseim mellett nagyon sok új emberrel megismerkedtem, akik elfogadták a termékeket és így folyamatosan alakult a csapatom. A verseny alatt rájöttem, hogy olyan helyen vagyok, ahol nagyon sokat tanulhatok. Arra is rájöttem, hogy sokkal többre vagyok képes, mint eddig hittem. Kitartóbb és bizakodóbb lettem. Nagyon élvezem ezt a munkát. Már az elején eldöntöttem, hogy végig fogom csinálni és ez az érzés végigkísérte a munkámat. Ezt fogom folytatni a továbbiakban. Rövid távú célom, hogy elérjem a hálózatvezetői szintet és ezt adjam tovább másoknak is. Ebben a munkában az egyik legfontosabb dolognak tartom a kapcsolatépítést és a kapcsolattartást. Köszönöm szépen szponzoromnak, Köllö Gyöngynek és hálózatvezetőmnek, Csibi Margitkának, hogy mindig számíthatok rájuk.

Előző cikkA hialuronsav is fontos összetevője az új kollagén kapszulának
Következő cikk„Érezd jól magad velünk itt és most!” – Újra családi napozott az erdélyi Részegh-csapat