Azon a bizonyos Startképzésen, mikor eldöntötte, hogy abban a hónapban eléri a 6 szintet

Piheni Brigitta nagyon egyszerű körülmények közül érkezett a Biocom világába. Háziasszonyként, 2 gyermekes anyukaként, jövedelem nélkül és “testesen” élte világát. A szponzora, Májercsik Tünde elmondása szerint, este tíz órakor vette fel vele a kapcsolatot, izgatottan, lelkesen – s 2 óra alatt mindenről kifaggatta őt: a fogyásról, de a jövedelem lehetőségéről is. Éjfélkor tették le a telefont, de úgy, hogy Brigi már a hálózat tagja is lett… Óriási erővel kezdett bele a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrájába, s Tünde, jó szponzorként tovább irányította Hermann Judithoz, hogy ő mentorként segítse ezt a hatalmas lendületet irányban tartani, hogy üzletileg is megalapozzák Brigi jövőjét. A részleteket, a fejlődési verseny eredményét Brigi leírja a beszámolójában, de azt megelőzően a Kónya-Sinka-ág erdélyi ágvezetője, Ezüst Hálózatigazgató mentorként kiegészíti azt néhány gondolattal. S láss “csodát”: a tanítvány sorai máris elképesztő fejlődésről árulkodnak. Egy sokkal nagyobb vezető mondatai azok, s előbb-utóbb a karrierszintek is bizonyítják majd a gondolkodásbeli hatalmas előrelépést. További sok sikert hozzá!

HERMANN JUDIT, EZÜST HÁLÓZATIGAZGATÓ: BRIGI MINDEN EGYES NAPPAL JOBBÁ VÁLIK
Ebbe a világba mindegy, honnan érkezel. Az sem baj, ha előtte életedben nem volt egy bankszámlád, vagy nem hallottál a powerpointról, hogy létezik. Az számít, hogy mennyire vagy nyitott a tanulásra, változásra – és mennyi időt, energiát szánsz ezekre. Brigi – bár tényleg a legyeszerűbb körülmények közül érkezett – távolról sem törődik bele az “univerzum dobta sorsába”. A legnagyobb alázattal fogad minden meglátást, tanácsot, javaslatot és szemmel láthatóan minden egyes nap jobbá válik tegnapi önmagához képest.

Nélküle nem tartanak képzést
Az elkötelezettsége pedig példaértékű. A másfél év alatt, mióta csapatom tagja, egyetlen képzés volt (heti szinten 3-4 van a csapatban), amin nem vett részt egészségügyi okokból – de azt is pótolta. Még (harmadik) várandóssága legvégén (heteken belül érkezik a 3-ik gyerkőc) is ott ül cövekként minden egyes alkalommal, figyel, tanul, jegyzeteli a részleteket, bízva abban, hogy ő maga is hatalmas tanítóvá tud válni a csapata számára.

Ő is tanít engem
Mérhetetlenül hálás vagyok szponzorának, Tündének, hogy hozzám irányította – és a leghálásabb Briginek, hogy minden nap tanít engem, alázatra, tanító jellegű elvárások támasztására. Az ő története és jelenléte a legeslegjobb példa arra, hogy mindegy, honnan jössz… Mindegy, miként érsz közénk… Csak az számít, hogy kivé akarsz válni, mennyire vagy elkötelezett a saját céljaiddal kapcsolatban és mennyire vagy hajlandó tenni, változtatni – még akkor is, ha sokszor hatalmas áldozatokat kell hozni ezért.

Neki is helye van köztünk!
Mindenkinek helye van köztünk! Mindenkinek születési joga, hogy esélye legyen a változtatásra! Nekünk pedig, “mentoroknak” becsületbeli kötelességünk, hogy ezt a lehetőséget mindenkinek megadjuk – hisz a mi kezünkben ott van a megoldás egy minőségibb életre. A sorsát pedig mindenki a saját kezében tartja…

Alakul a “Brigi csapat” – munkatársakkal, jó hangulatban

PIHENI BRIGITTA: AMIKOR ÜZENT AZ UNIVERZUM, FOGTAM AZ ADÁST!
Bizonyára sok ember küzd túlsúllyal, ahogy én is. Világéletemben szerettem jókat enni, évtizedekig tettem is sikeresen, amíg egyszer betelt a pohár! Aki túlsúlyos, az vagy beletörődik és leéli életét úgy, hogy jönnek a szövődmémyek, vagy egy nap arra ébred, hogy élni akar, de nem gyógyszereken!

Egy figyelemfelkeltő poszt
2020 május 14 volt az a nap, amikor az Univerzum üzent nekem, s én fogtam az adást! Elém jött a Facebookon egy bejegyzés, ahol a béltisztításról szólt egy figyelemfelkeltő poszt, és azonnal lecsaptam rá! Felkerestem a posztolót, Tündét, és beszélgetni kezdtünk.

Enni és fogyni
Így került szóba az a bizonyos Reg-Enor is, amiről nem tudtam semmit, de kíváncsi lettem, ahogy megtudtam, miből áll egy ilyen kúra… Mit akar egy magamfajta háziasszony, aki falun él? Enni és fogyni! Így indult az én történetem, amikor is május 19-én kezembe fogtam az első csomagom, benne a két doboz Reg-Enorral.

Amikor elindult Brigivel a lavina, vagyis a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra első napja

Megcsinálom és másoknak is segítek!
Számomra isteni jel volt, hogy ehetek bőségesen és közben olvadni fognak a kilók, nem beszélve arról, hogy sosem kell majd éhezni, csak betartani a szabályokat. Így eldöntöttem, megmutatom az egész világnak, hogy én igenis sikeresen fogom teljesíteni a kúrát, és fűnek-fának segíteni akarok, aki velem fog tartani.

Kirobbanó energia
Egyre jobban olvadtak a kilók, és férjem is csatlakozott hozzám a Reg-Enor kúrával, sőt, együtt csináltuk végig a béltísztítást is. Már az a program akkora energiát szabadított fel bennem, hogy úgy éreztem, kirobbanok a bőrömből, s az örömtől, hogy új életmódba kezdtünk.

Alig vártam a reggeleket
Ahogy lenni szokott, az emberek felfigyeltek csodálatos változásomra. Köztük a posztjaimra, videóimra, ahol buzgóan meséltem élményeimet, amelyek kezdték visszaadni az életkedvemet és önbizalmamat is! Csatlakozásom utáni hónapban elindultam a fejlődési versenyen és akkora lendülettel, hittel és célokkal indúltam el, hogy alig vártam a reggeleket, hogy tegyek vegyek itthon és keressem a változni vágyó emberek hadát is.

Víztisztítót “nyertem”
Eltelt a három hónap, melynek a nyereménye 60.000 Ft volt, amelyet én víztísztító berendezésre szerettem volna költeni. Hatalmas vágyam volt, hogy végre ne kelljen cipekednünk több rekesz vizet a városból és legalább a környezetet is kímélni tudjuk a csökkentett hulladékok által. Eljött a szeptember, s átvettem a víztísztítót, melyre annyira vágytam, de nem álltam meg itt a célok terén!

Amikor az áhított víztísztítót átvette, szponzora és mentora társaságában

Versenygyőztesből HV
Kitűztem célomként, hogy igazi HV akarok lenni, és szeptember közepén elmentem egy Startképzésre, ahol felszólaltam, mint fejlődési verseny győztese. Ott, azon a rendezvényen elhittem, hogy képes vagyok arra, hogy hálózatvezetővé váljak, s a hitemnek köszönhetően teljesítettem is abban a hónapban az első HV szinthez szükséges pontokat. Úgy éreztem, repülni tudnék az örömtől!

Semmi nem korlátozhat
Mivel kamaszkoromban csak az általános iskolát végeztem el, így számomra a Biocomos élet bizonyíték lett arra, hogy igenis ha vannak álmaink, semmi és senki nem korlátozhat minket! Abban az évben elértem a teljes jogu hálózatvezetői szintet, s írtóra büszke voltam magamra, amiért elindultam.

Piheni Brigitta itt már a kitűző boldog tulajdonosaként

Beteljesült álmok, másfél év alatt
Olyan vágyaim teljesültek itt, a Biocomos életem során, mint:

  • Lett saját jövedelmem, s itthon vagyok a családommal.
  • Megvehettem saját jutalékomból az áhított vadiúj mosógépet, amit addig csak az üzletekben nézegettem áhitozva…
  • Új barátokra találtam, akik családtagként szeretek.
  • Visszakaptam az életkedvem, elhagyhattam keringési zavarra szedett gyógyszereim, mivel 22 kilót leadtam hat hónap alatt.
  • Elhittem, ha nekem sikerül valóra váltani álmaim, akkor ebben másoknak is tudok segíteni!
  • Férjem egészségi állapota rengeteget javult, közel 20 éves problémája megszűnt.
  • Gyerekeim egészségesebbek, mint valaha, nyugodtan járhatnak iskolába, egészségesen.
  • Ami pedig hab a tortán: testi-lelki tisztulásunknak köszönhetően áldott állapotba kerültem, és heteken belűl bővül a családunk egy igazi Biocomos babával, Elizával.

Ezek után még, ha valaki kételkedik abban, hogy álomból hogyan lesz valóság, akkor jöjjön és járjon utána! S mindez alig másfél év leforgása alatt vált valósággá.

Áldott állapotban, a 30. héten, boldogan, a “meglepi” babával, Elizával a pocakjában

Hála az igazi támaszokért
Akinek pedig rengeteg mindent köszönhetek, egy olyan személyiség, akire mindig, mindenkor számíthatok: a férjem, aki igazi lelki társam és életem igaz szerelme. Akit még megemlítenék hálám jelélül, az pedig maga az ágvezetőnk, mindenki Jucija, Hermann Judit, aki mindig mellettem áll és állt. Akkor is, ha meginogtam vagy kihívásaim voltak, vagy önbizalmam alábbhagyott. Ilyen mentort kívánok mindenkinek, s olyan álmodozókat, akik nem ölbe tett kézzel várják, hogy álmaik megvalósuljanak!

Startképzésen a mentorral, a csapattal