Mennyiségében és összetételében is gyarapodott, finomodott a Biocom szaloncukor kínálata. Idén már három ízben kaphatók az elegánsan csomagolt ünnepi édességek: rumos kakaós, narancsos mézeskalácsos, túrós citromos.
Mindhárom cukor-, glutén-, színezék- és GMO-mentes, ráadásként cukormentes belga étcsokoládéval mártva.

Figyelve az érzékenyekre
Az adventi időszakhoz közeledve a Biocom is jelentkezik a karácsony elmaradhatatlan édességével. Tavaly érkezett először a kínálatba a nagy odafigyeléssel, az érzékenyekre is gondolva készülő finomságok, melyek hamar népszerűek lettek – természetesen a szezonális csemege mellett a folyamatosan kapható szeletekkel együtt. A szaloncukrok ezúttal is Engel Károly kecskeméti műhelyéből származnak, ahol a tagságból is egyre többen tesznek édes élményeket adó látogatást.

Mézeskalács a narancs mellé
Az idei kínálat még a tavalyinál is különlegesebb, bővebb, megtartva az eredeti értékeket.
Az Év Szaloncukra versenyben gluténmentes kategóriában 2020-ban aranyérmes, étcsokoládéval mártott narancsos szaloncukor még izgalmasabb az idei karácsonyon, hiszen mézeskalácsos zamattal lett teljes. A klasszikus darab, a vegán rumos kakaós – 0% hozzáadott cukorral – csupán természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, legalább 54% kakaó szárazanyaggal az étcsokoládéban.

Túródesszert a karácsonyfára
A „Túrós citromos szaloncukor étcsokoládéval mártva” nevű termék pedig a 2022-es év vége nagy kedvence lehet. Természetesen ez is glutén-, színezék-, ízfokozó- és GMO-mentes, hozzáadott cukor nélkül. Ám a tejérzékenyeknek fontos számolnia azzal, hogy túróport is tartalmaz ez a karácsonyfára (vagy az alá) szánt desszert. Mert valóban az, s aki már előkóstolta, megerősítheti, tökéletesen hozza a sokak által kedvelt túrós ízvilágot.

Belga étcsokival
A részletes összetevők elérhetők a webshop.okonet.hu oldalon, ahonnan már rendelhető is a népszerű termékkör. S még egy érv az ínyenceknek: cukormentes belga étcsokiba mártják a szaloncukrokat, így lesz egyedi a különleges kínálat. Szép adventi időszakot, majd pedig fenséges élményeket a fogyasztásukhoz!

Előző cikk6000 kilométert hasított a céges nyereményautóval – Szabó Norbert Ezüst HV vezette 2 hónapig az Audit a Hermann-ágon
Következő cikkÜnnepi munkaprogram