Mostanáig álom volt számukra, de most már valóság: a Részegh-ág csapatába gurult a Biocomos autó! Egészen pontosan Kerekes Éva Smaragd HV csapatában Csomor Zsuzsanna hálózatvezetőhöz, háromgyermekes édesanyához, aki a szeptemberi hónapban 86%-ot fejlődött! S hogy mi van a háttérben? Természetesen csapatmunka, de leginkább az, hogy rendszeres résztvevője a képzéseknek, s olyan erényeket csillogtat, mint a taníthatóság, az alázat, a kitartás, az elfogadás és a türelem. Így a hónap legjobbjának járó céges-matricás prémium autóval, a guruló reklámhordozóval ő járhat egy hónapig, hirdetve a Biocomot – és saját sikerét is. Az alábbiakban ágvezetői és vezetője is nyilatkozik az ő sorait megelőzően.

Demeter István, a második közvetlen vonala 3ooo pontos és Bereczki Edit is közvetlen vonala, aki 27oo pontos

Részegh Magdolna és János: Elfogadás, alázat, türelem, kitartás
Ahogy Részegh Magdolna és János, Zsuzsanna ágvezetői fogalmaznak, mindig megvolt benne a tanulási vágy. – Zsuzsanna háromgyermekes éédesanya, aki Székelyudvarhely mellett, Agyagfalván lakik kedves férjével. Folyamatosan kérdez, kéri a tanácsokat a közvetlen szponzorától, Kerekes Évától és tőlünk is. Mindig tanulni akart, hogy egyre jobban, eredményesebben tudja csinálni a Biocomos munkáját. Van benne elfogadás, alázat, türelem, kitartás és önzetlenül adja tovább mindazt a sok jót szíve szeretetével, az ő egyszerúségével, amit ő megtapasztalt.

Zsuzsa kapta meg a vándorkupát a Részegh-ágban a szeptemberi hónapban. Az ágvezetők, Magdika (mikrofonnal) és János gratulálnak a házaspárnak.

Hegyi Rózsika és munkatársa, Lacás Lacko is örült a sikernek

Részegh János ágvezető-hálózatigazgató gratulált a házaspárnak

A szponzorok, Kerekes Éva és Kerekes András társaságában

Három aktív vonal, érik az ezüst szint
Három aktív, lendületes, céltudatos, sikeres, önálló, eredményes vonala van. A szeptemberi, a Lőrincz-ágon tartott nemzetközi, budapesti nagyrendezvény nagyon sok erőt, energiát adott a csapatának. Meg is lett az első hatos munkatársa Hegyi Rózsika személyében, akivel egymást kiegészitve, bátorítva újabb célokat kítűzve dolgoznak aktívan, eredményesen. A másik két vonalának is a cél a hálózatvezetői szint, Demeter István és Berecki Edit személyében. Így reméljük, hamarosan Ezüst HV-ként köszönthetjük Zsuzsannát. Büszkék vagyunk rátok, nagyszerű munkát végeztek! S ahogy J.K. Rowling fogalmaz: „Nincs szükségünk varázslatra ahhoz, hogy megváltoztassuk a világot, mert már megvan bennünk az erő a változtatásra és arra, hogy merjünk nagyobbat álmodni.”

Hegyi Rózsika most lett hatos

Kerekes Éva Smaragd Hálózatvezető: Történelmi siker, példaértékű fejlődéssel
Kerekes Éva (vagy, ahogy a hálózatban sokan becézeik: Éva néni) történelmi sikernek nevezte Csomor Zsuzsanna teljesítményét, mely kocsi nélkül is figyelemre méltó, s a kitartás és a tantíthatóság eredménye is csapatmunka mellett. – Történelmi siker! Együtt örültünk Zsuzsával! Hatalmas előrelépés ez, a kitartása meghozta gyümölcsét. Köszönöm, hogy elfogadta a tanítást, nem volt hiábavaló. Gyönyörű teljesítmény, büszke vagyok rá és csapatára! Példaértékű, 86% os fejlődés! Nagyszerű munka! Szívből gratulálok Zsuzsának és minden csapattagnak! Sok sikert kívánok a továbbiakban egy üzenettel: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

Csomor Zsuzsanna: Leírhatatlan érzés járt át a hír hallatán
A romániai üzletrészben kimagasló teljesítményével a matricás autót egy hónapra elnyerő Csomor Zsuzsanna úgy fogalmaz: minden siker egy döntéssel kezdődik, és kitartással valósul meg. – Váratlan csoda ért bennünket október 5-én, amikor azzal az örömteli hírrel hívott fel a drága Éva néni, Smaragd Hálózatvezetőm, hogy megnyertem a Biocomos autót! Hirtelen fel sem fogtam, visszakérdeztem párszor. Ez hihetetlen, ez csoda – én vagyok a kiválasztott? Ugyanis a Részegh-ágban még nem volt rá példa. Felfoghatatlan volt számomra. Leírhatatlan az érzés, ami átjárt… Ilyen a siker íze?

Most érett meg a tanítás
Ezek jutottak eszembe a fantasztikus eredményt értékelve:

  • kitartás,
  • képes vagyok rá,
  • meg tudom csinálni,
  • sosem adom fel!

Ezek ismerősen csenghetnek, hiszen a képzéseken gyakran elhangzanak, és ezeket beültettem mélyen a fejembe évekkel ezelőtt. Most ért meg, eljött az én időm! Hatalmas öröm és hála tölt el!

Hálás vagyok, hogy ide tartozom!
El sem tudtam képzelni, hogy valaha is ekkora öröm érhet, de tettem a dolgom és meglett az eredmény. Hálásan köszönöm Kerekes Éva Smaragd Hálózatvezetőmnek a kitartását, a segítséget, hogy ma ott tartok, ahol vagyok. Számomra ő minta és példakép. Neki köszönhetem a motivációt, azt is, hogy mindig ott voltam, minden képzésen, nem hiányoztam, csak nagyon kivételes esetben. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Részegh-ág vezetőinek, hálózatigazgatóinak, Magdikának és Jánosnak az önzetlen segítségért, a kedvességért, a törődésért, a munkájukért. Hálás vagyok, hogy ide tartozom!

Gratulálok a csapatomnak!
Végtelenül hálás vagyok a csapatom tagjainak a kitartó munkájukért, a segítőkészségükért. Kis dolgokból lesznek a nagy dolgok, együtt minden könnyebb. Büszke vagyok rájuk! Kívánom, hogy álmaik, vágyaik váljanak valóra, és érezzék meg a siker ízét!

 

Előző cikkHagyományteremtő Start Bio Fesztivált szervezett a Hermann-ág, amiből minden várakozást felülmúló csodahétvége született
Következő cikkMelegítsük fel a célokat, novemberben indul a négy hónapos Téli Verseny!