Gyémánt Hálózatvezető lett a Csibi házaspár Erdélyben – Margitka és Tamás a Péter-ág meghatározó csapatrészét vezetik hálás szívvel


Csibi Margit és Tamás (balról) az ágvezető házaspárral, Péter Ágnes és Csaba Arany Hálózatigazgatókkal

Mint hírül adtuk, az erdélyi Péter-ág nagyszerű eredménnyel zárta 2020-at,hiszen óriási rekordként 600 ezer pont fölé nőttek. Ebből a közös sikerből jelentősen kivette a részét a Csibi-ág, mely tavaly novemberben már 167.000 pontnál tartott. Ők is óriásit fejlődtek: 91%-ot az azt megelőző évzáráshoz képest! 2021. január elsejétől ráadásul Gyémánt Hálózatvezetőként vezetik csapatukat. Ekkora csapat vezetőihez méltóan – és Erdélyben egyáltalán nem szokatlan módon… – úgy fogalmaznak, nagyon hálásak, hogy találkoztak a Biocom rendszerrel. „Úgy érezzük, életünk egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztunk, és annak ellenére, hogy egy érzelmi döntés volt, nagyon hamar felismertük a Biocom nyújtotta lehetőségeket” – és ezek még csak a bevezető gondolatok. A minősülés időpontjából visszatekintve írtak néhány fontos, összegző sort – ezekből is sugárzik a pozitív hozzáállás, a hit, az alázat és a szeretet. Gratulálunk nekünk!

Csodálatos csapatot menedzsel a Csibi házaspár, most már Gyémánt Hálózatvezetőként

Lehet másképp gondolkodni!
Munkánkat az elkötelezettség és a Biocom értékrendjével való érzelmi azonosulás jellemzi. Fő feladatunknak önmagunk és csapatunk folyamatos fejlesztését tartjuk. Átadni az embereknek, hogy lehet, sőt érdemes egy kicsit másképp gondolkodni, erősíteni a hitünket és tágítani a látókörünket.

Eszköz a célok eléréséhez
Arra biztatjuk a munkatársainkat, hogy merjenek célokat kitűzni, higgyenek önmagukban, a céljaikban és tekintsék ezt a rendszert eszköznek a céljaik megvalósításához. Hogy megérezzék a munkatársaink azt a személyiségfejlődést, amelyen mindenki átmegy, aki komolyan gondolja ezt az üzletet. S amit nem csak a Biocomos munkájában tud kamatoztatni, de az élete minden területén.

Úton vagyunk…
Mindez egy folyamat. Úton vagyunk, melynek során megtapasztaljuk, hogy együtt, hittel, cselekvéssel és egészséges alázattal nagyszerű dolgokra vagyunk képesek.

Hála
Nagyon hálásak vagyunk a Gyémánt Hálózatvezető szintünk eléréséért. Köszönjük szépen a csapatunknak és nagyszerű vezető munkatársainknak a bizalmukat és a fantasztikus munkájukat. Köszönjük szépen vezetőinknek, Péter Áginak és Csabának, hogy számíthatunk rájuk. Felső vezetőinknek, Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Vass Oszkárnak, Ferenczy Lászlónak, Lőrincz Marikának és Jánosnak az irányunkban tanúsított bizalmukat és törődésüket.